AK Parti Kars Milletvekllerinin Kutlu Doğum Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekllerinin Kutlu Doğum Haftası Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ortak mesaj yayımladılar.

14.04.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ortak mesaj yayımladılar.

Milletvekilleri Kılıç ile Arslan yayımladıkları mesaj, "Asırlardan beri İslam aleminin Mevlid Kandili olarak kutladığı Peygamber Efendimizin (SAV) dünyaya teşriflerini, bizlerde ülkemizde her yıl 14-20 Nisan günlerini kutlu doğum olarak idrak etmek üzere heyecanla beklemekteyiz" dediler.

Milletvekilleri Prof. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler:

"Elbette, insanlık için en büyük müjde ve en büyük hadise, ebedi saadetin müjdecisi, getirdiği ilahi fermanla gönüllere ışık saçan bir hidayet güneşi olan Peygamber Efendimizin (SAV) yeryüzünü şereflendirmesidir. Beşeriyet, hayatının her anı bizim için eşsiz örnek olan Peygamber Efendimizin (SAV) getirdiği kudsi mesajı daha çok idrak etmeye ve onun yolunda istikametle yürümeye vesile muhtaçtır. Onun mükemmel ahlakının içimizde daha çok yerleşmesine vesile olması, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayır ve huzur getirmesi, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine, akan kan ve gözyaşlarının dinmesine vesile olması dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasını can-ı gönülden tebrik ediyoruz." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekllerinin Kutlu Doğum Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement