AK Parti Kars Milletvekillerinin Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekillerinin Basın Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekillerinin Basın Bayramı Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Türk Basın tarihinde sansürün kaldırıldığı gün olan 24 Temmuz yıl dönümünde, Basın Bayramını kutladı.

24.07.2014 14:57  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Türk Basın tarihinde sansürün kaldırıldığı gün olan 24 Temmuz yıldönümünde, yayımladıkları ortak mesajda, tüm emektar basın çalışanlarının Basın Bayramı kutladılar.

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan yayımladıkları ortak mesajda; "Her türlü zorluklara göğüs gererek, halkımızın zamanında ve doğru bilgilendirilmesi için büyük bir gayret ve özveri içinde çalışan basınımızın kıymetli mensupları, toplumun gözü ve kulağı mahiyetindedirler. Aynı zamanda toplumun hissiyatına tercüman olan basınımız demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur" dediler.

Milletvekilleri Kılıç ile Arslan mesajlarında şu ifadelere yer verdiler:

"Özellikle yerel basınımız, çok daha kısıtlı imkanlarla çok büyük özveri göstererek halkımıza gerçek haberleri ulaştırma gayreti içindedir. Yerel basınımız, yerelde demokrasinin önemli bir dinamiğidir. Yerel basınımız, ilimizin sahip olduğu zenginliklerin bilinmesi ve tanıtılmasında önemli bir işleve sahiptir. Yine yerel basınımızın, ilimizin kalkınmasında da çok değerli katkıları vardır. Dolayısıyla, yerel basınımıza daha çok sahip çıkılması gerektiği çok açık bir geçektir. Bu duygularla, tekrar değerli basın mensuplarımızın basın bayramını ve şimdiden yaklaşan Ramazan bayramlarını yürekten kutluyor, kedersiz ve kaygısız, huzur dolu bir yaşam diliyor, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyoruz." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekillerinin Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement