AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: "Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz" - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: "Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: "Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, dün Taliban’ın Pakistan’ın Afgan sınırında bulunan Peşaver kentindeki okula yaptığı terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

17.12.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, dün Taliban'ın Pakistan'ın Afgan sınırında bulunan Peşaver kentindeki okula yaptığı terör saldırısını lanetlediklerini söyledi.

Terör saldırısını kınayan Delican, "Dün, Afganistan'da insanlık dışı bir vahşet yaşandı. 132'si öğrenci, 9'u öğretmen toplam 141 kişi Taliban tarafından katledildi. Terör, nereden gelirse gelsin, her ne sebeple olursa olsun insanlık dışı bir eylemdir. Dünkü saldırı tek kelimeyle vahşettir, alçaklıktır. Terörün dini, dili, ırkı yoktur. Pakistan'lı kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyor ve bu vahşeti lanetle kınıyoruz" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ ÜLKEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR

İl Başkanı Derlican, sözlerini şöyle tamamladı:

"Terör, çirkin yüzünü bu defa masum çocukları barbarca katlederek göstermiştir. Bu anlamda özellikle bu çeşit terör örgütlerine destek veren ülkelerin, emperyalist çıkarlarının nereye kadar uzandığını, nelere mal olduğunu görmeleri açısından bu hunharca işlenmiş terör eylemi ibret vericidir. Bu vahşet, geçmişte benzeri saldırıların yaşandığı ülkemizde, "Çözüm Süreci"nin aslında ne kadar hayati bir önem taşıdığını bizlere bir kere daha göstermiştir. Bu vesileyle bir kere daha Pakistan'lı kardeşlerimizin acısını paylaşıyor ve tüm terör şehitlerimizi de rahmet, sevgi ve duayla anıyoruz." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: 'Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement