AK Parti İpsala İlçe Başkanlığına Murat Gürkan Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığına Murat Gürkan Seçildi

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığına Murat Gürkan seçildi.

25.12.2011 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığına Murat Gürkan seçildi.

İpsala Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurulunun divan başkanlığını Ayhan Demir yaptı.

AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti iktidarının onuncu yılını şeref ve gururla tamamladığını söyledi.

Türkiye'yi daha iyi hedeflere ve daha güzel yerlere taşıyabilmek için, bu kongrelerin yapıldığını belirten Kahve, şöyle devam etti:

"5 seçimden, 2 halk oylamasından zaferle çıkmış AK Parti'yi siyasi rakipleri artık normal koşullarda yenemeyeceklerini kabul ettiler. Tek bir şeye umut bağladılar. Acaba AK Parti kendi içinde bir bölünme bir kopma olacak mı diye bakıyorlar. Biz bugün İpsala'dan mesaj veriyoruz. AK Parti'liler beraberdir, tek yumruktur. AK Parti'yi bölünmesini bekleyenler beyhude bir bekleyiş içindedirler."

İlçe Başkan Adayı Murat Gürkan ise yaptığı konuşmada, AK Partinin çok büyük bir aile olduğunu ifade etti.

Yönetim kurulu olarak hazırlanan listenin partimizin istikbalini düşünerek hazırladıklarını anlatan Gürkan, "Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde başta İpsala Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm belde belediyelerini AK Parti belediyeciliyle tanıştırmak, bu belediye başkanlıklarını kazanmaktır. Bu yolda partililerimizin azimle çalışmasını istiyorum. Buradan İpsala halkına da sesleniyorum. Gelin AK Parti belediyeciliğine fırsat verin ki bizde İpsala halkına belediyecilik anlamında da hizmet verelim" dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde 125 delege oy kullandı. Murat Gürkan, 123 oyla ilçe başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine de, Murat Gürkan, Hüseyin Selvili, Mehmet Akman, Nuri Kavakkorulu, Ali Güner, Kamil Cirit, Ertan Çolak, Halit Selvi, Nedim Tunç, Halil Topacan, Murat Başaran, Ahmet Emin Elgün, Ufuk Atalay, Hayati Yavuz, Ersin Karakulak, Ahmet Turgay, Necdet Ersoy, Yusuf Vuruşan, Turan Girgin, Sezgin Ergin seçildi.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İpsala İlçe Başkanlığına Murat Gürkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement