AK Parti Güzelbahçe Tek Yürek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Güzelbahçe Tek Yürek

AK Parti Güzelbahçe Tek Yürek

AK Parti Güzelbahçe Teşkilatı, parti içi dayanışma ve meclis üyesi aday tanıtımları dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

08.03.2014 12:04  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Güzelbahçe Teşkilatı, parti içi dayanışma ve meclis üyesi aday tanıtımları dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Dr. Cengiz Sandıklı, "Güzelbahçe'yi hep birlikte hayata döndüreceğiz" dedi.

AK Parti Güzelbahçe Teşkilatı, parti içi dayanışma ve meclis üyesi aday tanıtımları dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Programa AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Cengiz Sandıklı, İlçe Başkanı Kadri Kahramanve eski Milli futbolcu Tanju Çolak'ın yanı sıra belediye meclis üyesi adayları, sandık görevlileri, teşkilat ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı.

"GÜZELBAHÇE HAYATA DÖNECEK"

Sandık görevlilerine yönelik eğitimin de verildiği gecede konuşan AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Sandıklı, "Böylesine coşku içerisinde partili gönüldaşlarımızı bir arada tek yürek olarak görmek bizleri güçlendiriyor. Burada adeta bir coşku seli yaşanıyor. Motivasyonumuz sizlerin sayesinde yükseliyor. Bu moralla Güzelbahçe'de 30 Mart'tan zaferle çıkacağımıza yürekten inanıyorum. İlçeyi yeniden hizmet hareketiyle canlandırıp hayata döndüreceğiz" diye konuştu.

"SAĞLIK VE ÇEVRE YATIRIMLARIYLA YENİ GÜZELBAHÇE"

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen, yoğun tezahürat altında konuşmasını sürdüren Sandıklı, Güzelbahçe'nin bir sahil kenti olduğunu, bu çerçevede sağlık ve çevre yatırımlarıyla ilçenin kısa sürede İzmir'in vitrin ilçesi olarak öne çıkacağını söyledi. AK Partili Sandıklı, "Güzelbahçe her şeyden önce bir sahil kenti, İzmir'in en güzel ilçesi ama iş yok, AŞ yok. İlçe pansiyon gibi kullanılıyor.Yaşayanların hayatı İzmir merkezde geçiyor. Bu sorunu çözmek için yeni yatırımlar gelmelidir. Ben sağlıkçıyım. Yönetime geldiğimizde Güzelbahçe sağlık ve çevre yatırımları ile hızla büyüyüp, kayıp yıllarını telafi edecektir. İlçe bu potansiyele sahip, ancak mevcut yönetim bunu ortaya çıkarmaktan aciz" ifadelerinde bulundu.

"YÜKSEK STANDARTLARDA BİR HASTANE YAPILACAK"

Cengiz Sandıklı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Güzelbahçe'yi hep birlikte restore edip, hayata döndürmemiz gerekiyor. Bunu yapacağız. Birçok aksaklık ve sorunlar var, bunlar ortadadır. El birliğiyle bunları aşacağız. Güzelbahçe'de sadece İzmir'e değil, Ege'ye değil tüm Türkiye'ye hatta onu da aşacak biçimde uluslararası anlamda hizmet verecek yüksek standartlarda bir hastane yapılmalıdır. Uluslararası sağlık turizmini buraya çekeceğiz. Bunu yapacak gücümüz var, alt yapımız var. Herkesin bu konuda inançlı olmasını istiyorum. Güzelbahçe bunu hak ediyor.çok değil, az kaldı. Yönetime geldiğimizde vizyon projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz."

"ZAFERİMİZİ MEYDANLARDA KUTLAYACAĞIZ"

Gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Kadri Kahraman, "Güzel partinin güzel insanları hepiniz hoş geldiniz" söze başlayarak partililere birliktelik mesajları verdi. Kahraman, "Şafağa 22 gün kaldı. İnşallah bu kapalı mekanlarda değil Güzelbahçe halkıyla meydanlarda bir şölen halinde zaferimizi, hep birlikte kutlayacağız. Uzun zamandır sandık görevlisi arkadaşlarımızla yetkinliklerimizi geliştirmeye ve eğitimlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar geldik çok şükür,artık son günler" diye konuştu.

" SANDIKLI'YA DESTEĞİM TAM"

Gecenin bir başka konuşmacısı ise eski Milli futbolcu Tanju Çolak oldu. Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Çolak, AK Parti'ye inandığı için gecedebulunduğunu ve AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Cengiz Sandıklı'ya desteğinin tam olduğunu yineledi. Partilileri selamlayan Çolak, seçimlerden zaferle çıkacaklarına olan inancını tekrarladı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ da konuşmasında Binali Yıldırım'ın İzmir'de Belediye Başkanı seçilmesi halinde kentte yaratacağı artı değerlere dikkati çekerek partililere kenetlenin çağrısında bulundu. Programın sonunda belediye meclis üyeleri ile yeni adaylar sahneye tek tek çağrılarak partililere tanıtıldı. Geceye katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür edilirken sandık görevlilerine yönelik eğitimin verileceği basına kapalı bölüme geçildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Güzelbahçe Tek Yürek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement