AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Şehitlerimiz bu topraklara olan görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler." dedi.

26.03.2014 04:36  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Şehitlerimiz bu topraklara olan görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Onların bıraktığı şanı aynı şekilde ileriye taşımak zorundayız. Bunun da tek bir yolu var, millete, bu ülkeye hizmet etmek, bu ülkeyi geliştirmek, güçlendirmek, ekonomisini, sosyal hayatı, kültürel hayatını güçlendirmek, her şeyini güçlendirmek" dedi.

Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret eden Canikli, vatandaşlarla bir araya gelerek, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

Canikli, Alucra ilçesinde Çanakkale şehitlerini anmak için düzenlenen etkinlikte, bu topraklarda özgürce yaşamak ve bağımsız bir devlet olarak hayatiyeti sürdürmenin kolay olmadığını, bunun için çok ağır bedeller ödendiğini söyledi.

Bağımsız ve özgürce yaşanılması için milletin canlarını ve kanlarını seve seve feda etmekten çekinmediğini vurgulayan Canikli, "Her zaman bu topraklarda yaşamanın bir bedeli oldu. Bu millet bu topraklarda yaşamak için her zaman bedeller ödedi. Çok ağır bedeller ödedi, hala da ödemeye devam ediyoruz. Vatan kurmak, devlet olmak kolay değil. Bu topraklarda çok daha dramatik ve acı olaylar yaşandı. Nesiller yok oldu bu topraklar özgür kalsın diye. Bugün bu topraklarda bizler özgür yaşayabilelim diye" diye konuştu.

"Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Biz bugün özgürce bu topraklarda bu havayı teneffüs ediyorsak şehitlerimizin fedakarlıklarıyladır" diyen Canikli, şunları kaydetti:

"Bizim için, bu ülke için. Onlar görevlerini yaptılar, bizim de yapmamız gerekenler var. Bizim de görevimiz onların o vasiyetlerine, beklentilerine uygun şekilde bu milleti, ülkeyi, devleti en onurlu bir konuma getirmektir. En güçlü bir şekilde bu ülkenin ve bu toprakların hayatiyetini devam ettirmektir. Bizim görevimiz budur. Şehitlerimizin bizden beklentisi budur. Şehitlerimiz bu topraklara olan görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Onların bıraktığı şanı aynı şekilde ileriye taşımak zorundayız. Bunun da tek bir yolu var, millete, bu ülkeye hizmet etmek, bu ülkeyi geliştirmek, güçlendirmek, ekonomisini, sosyal hayatı, kültürel hayatını güçlendirmek, her şeyini güçlendirmek."

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement