AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, Muhalefeti Eleştirdi - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, Muhalefeti Eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, Muhalefeti Eleştirdi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, muhalefetin politika üretemediğini vurguladı.

15.03.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, muhalefetin politika üretemediğini vurguladı.

AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Seyfettin Bilen, İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Seyfettin Bilen yaparak, 2015 Haziran ayında yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaptı. Seyfettin Bilen, bu seçimin çok önemli olduğunu belirterek "5 milletvekili çıkartmak için çalışacağız. Bundan sonra tümden sahada olacağız. Bu seçimin önemi, Türkiye'deki değişimin ve AK Parti için önemini bilmemiz gerekiyor. Bundan dolayı hepimiz üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, kendi döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, "Belediye hizmetlerini artan bir hızla sürdürüyoruz. Yağmurların bitmesiyle, havaların açılmasıyla özlenen Adıyaman Belediyesinin hizmetlerini daha hızlı yapmaya başlayacağız. Bu gün kadar 16 kilometre asfalt yaptık. Şehrin muhtelif yerlerinde 10 kilometre kaldırım çalışması yaptık. Kapalı spor salonunu faaliyete geçirdik. Taziye evleri olarak Yeşilyurt taziye evinin ikinci katını yaptık. Yenimahalle taziye evini tamamladık daha faal şekilde hizmet verecek. Küçük büyük esnafa borçlarımızı ödedik. Kendi dönemimizde kredi almadık" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise, kendilerinin mevki ve makam peşinde olmadığını, kendilerinin dava adamı olduğunu kaydetti. Konuşmasında muhalefeti sert dille eleştiren Ahmet Aydın, şunları söyledi: "İktidara gelemeyenler sokak siyasetine girdilerse bu onların siyasetinin iflasını gösteriyor. Bu muhalefete bu milleti mecbur etmemek gerekir. Yeni dönemde, 2015 seçimlerinde bu muhalefetin sandığa gömülmesi gerekiyor. 12 buçuk yılda iktidarız. Alnımız ak, başımız diktir. Gittiğimiz her yerde eserlerimizi görmek bizleri mutlu ediyor. Nereye bakarsanız bakın AK Partinin eserini görürsünüz."

Şah Fırat operasyonu tüm dünya tarafından takdir toplarken muhalefetin bunu hazmedemediğini anlatan Aydın, şöyle konuştu: "Bir tek şehit vermeden, bir askerin burnu kanamadan bunu yaptık. Etraf yangın yeriyken bunu başardık. Muhalefet bu konudan istismar siyaseti yapmak istiyor. Birlik ve beraberlik diyoruz. Kardeşlik diyoruz, çözüm diyoruz. Artık analar ağlamasın derken, muhalefet olaylar olsun, şiddet olsun, kan olsun, gözyaşı olsun istiyor. Demokratik kanallarla, seçimlerle bir daha iktidar olamayacaklarını gördüler. Dolayısıyla soluğu sokakta alıyorlar. Yıkmak, yakmak, vandalizm ile kaos ortamı olsun istiyorlar. Gayrimeşru yollarla iktidarı devirmek istiyorlar. İç güvenlik paketi görüşmelerinde muhalefet milletin iradesini temsil eden kürsüyü işgal etmek istiyorlar. O kürsü milletin kürsüsüdür. Her düşünce özgür şekilde ifade edilir ama kimse o kürsüyü işgal edemez. Hakaret ve çeşitli yollarla işleyişi engellemek istiyor. Muhalefet politika üretememenin acziyeti içerisindedir." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, Muhalefeti Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı
    18:45 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da yaptığı konuşmada, velilerin okula girmesini istemediklerini ve bu konuda e-Okul üzerinden randevu sistemi kurduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmen sayısının arttığını ve eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Milli Eğitim Şurası ile ilgili yapılan yanlış anlaşılmayı düzeltti ve seçimlerden sonraki günü idari tatil ilan ettiklerini açıkladı.


Advertisement