AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop Malatya'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop Malatya'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Malatya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

14.02.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Malatya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Şentop'a, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Cemal Akın ve Mustafa Şahin de eşlik etti. Belediyeye nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Şentop, bir süre Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'la görüştü.

Daha sonra AK Parti Malatya İl Başkanlığı'na geçen Şentop, burada yaptığı konuşmada, Seçim İşleri Bölge Toplantısı'nı Malatya'da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Malatya'nın yanı sıra Adıyaman, Tunceli ve Elazığ il ve ilçe görevlilerinin Malatya'da toplandığını dile getiren Şentop, toplantıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Şentop, Malatya'da düzenlenen bölge toplantısı'nın 17. olduğunu ifade ederek, şu ana kadar Türkiye genelinde 70 il, 825 ilçe ve 4 bin 300 görevlinin katıldığı toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti. Malatya'dakinin dışında 2 bölge toplantısıyla çalışmalarını tamamlayacaklarını kaydeden Şentop, daha sonra aday belirleme süreçlerine geçileceğini, ardından aday tanıtım toplantıları yapılacağını dile getirdi.

Bölge toplantılarında sandık esaslı çalışmalar, seçim döneminde seçim koordinasyon merkezlerinin teknik altyapısı ve çalışmaları üzerinde durduklarını vurgulayan Şentop, "Ayrıca buraya gelen 4 ilimizin bütün ilçelerini 2002 seçimlerinden bu yana ilçe ilçe, bazen mahalle bazlı olarak seçim sonuçlarını gözden geçiriyoruz. Bu bakımdan çok verimli toplantılar yapıyoruz" diye konuştu.

Milletvekili listelerinin 7 Nisan'da verileceğini, Yüksek Seçim Kurulu'nun da 14 Nisan'da geçici listeyi duyuracağını anlatan Şentop, 24 Nisan'da da kesin aday listelerinin Resmi Gazete'de yayımlanacağını aktardı.

Şentop, mart ayının bütün siyasi partiler için adayların belirleme süreçlerinin yaşanacağı bir dönem olduğuna işaret eden Şentop, ardından siyasi partilerin sahaya ineceğini söyledi.

Malatya'nın birçok bakımdan rahat oldukları bir il olduğuna dikkati çeken Şentop, "Malatya'nın çok büyük desteğini başlangıçtan itibaren alıyoruz, oy oranı olarak. Bir ezici üstünlük... Hani bazen birkaç puan önde olduğu zaman Cumhuriyet Halk Partililer, CHP'nin kalesi ilan ediyorlar bazı şehirleri, burası artık kaleyle bile ifade etmenin az geleceği bir yerimiz. Başından beri AK Parti davasını en iyi anlayan, çok iyi anlayan ve buna büyük bir destek, teveccüh gösteren bir ilimiz" dedi.

Kentte güçlü bir teşkilatları bulunduğunu, gayretli milletvekilleri olduğunu belirten Şentop, "Malatya örnek şehirlerimizden birisi" değerlendirmesinde bulundu.

Şentop, AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Hakan Kahtalı'ya da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop Malatya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement