AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Osmancık'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Osmancık'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Osmancık\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem “Türkiye huzursuz bir bölgede huzur adası konumundadır.

24.07.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem "Türkiye huzursuz bir bölgede huzur adası konumundadır." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Edem Çorum'un Osmancık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret eden Erdem, ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Erdem, daha sonra bazı esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

İlçedeki tarihi mekanları da gezen Erdem, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililer bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından da vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftara Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İftarın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, ilçede Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Seçim Koordinasyon Merkezindeki hazırlıkların da tamamlandığını kaydeden Kaya, gençlik kolları ve kadın kollarında görevlendirmelerim belirlendiğini, afiş, broşür ve reklam çalışmalarının da tamamlanarak seçim gezilerine başlandığını ifade etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş da Osmancık ilçesinin gelişimini etkileyecek önemli projelerde yatırım aşamasına gelindiğini ifade etti. Büyük projelerle büyük yatırımların ilçeye kazandırılacağını belirten Karataş, Osmancık'ın önemli derecede yatırım alan bir ilçe olacağını belirtti.

Türkiye'nin artık öncü bir ülke haline geldiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bugün hep birlikte huzurlu bir iftar sofrasındayız. Bu çok güzel bir manzara. Allah'a şükürler olsun yıllardır ülkemizde huzur var ve her geçen yıl artmaya devam ediyor. Bizi 30 yıldır üzen, canımızı yakan önemli konulardan bir tanesi hiç şüphesiz terör. Yaklaşık 2 yıldır çözüm süreci ile birlikte terör de belirli bir noktaya getirildi ve en son meclisten terörü bitirmek, toplumsal birlikteliğimizi sağlamak için 6 maddelik bir yasayı da çıkardık. Birçok problemlerimiz vardı ancak en can yakıcısı buydu. Artık huzursuz bir bölgede huzur adası konumunda Türkiye. Bu gün biz huzur içerisinde iftarımızı yaparken, yanı başımızdaki komşu ülkeler bu huzura muhtaçlar. Irak, Suriye, Mısır ve her Ramazan'da zulüm görüyor Filistin. İsrail, Müslümanları tahrik etmek, canımızı yakmak için en kutsal ayda, en mukaddes günlerde, en acımasız şekilde saldırıyorlar. En ufak bir ahlaki yaklaşımda bulunmadan, kadın, çocuk, yaşlı dememeden insanlar zulme uğruyor, yok ediliyor ve maalesef dünya da bunu seyrediyor." dedi

10 AĞUSTOS'TA DEMOKRASİ BAYRAMINI YAŞAYACAĞIZ

Türkiye tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını halkın seçeceğini hatırlatan Erdem, Türkiye'nin Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birlikte 10 Ağustos'ta adeta üçüncü bir bayram olarak demokrasi bayramını yaşayacağını ifade etti.

Gelinen noktada halkın yeni bir dönemle karşı karşıya olduğunu kaydeden Erdem; "Bu güne kadar halk hiç Cumhurbaşkanı seçmedi, meclis seçiyordu. Meclisi de çoğu zaman baskı altına alıyorlardı, korkutuyorlardı, sindiriyorlardı. Meclisin etrafı zaman zaman silahlı güçler tarafından çevriliyor ve istedikleri Cumhurbaşkanını seçtiriyorlardı. Şimdi yine aynısını yapmak isteyenler duvara tosladılar. Çünkü iktidarda Recep Tayyip Erdoğan var. Bu seçim cumhurun ilk defa kendi başkanını seçecek olması nedeniyle çok önemli bir seçim. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan gibi, milletin bildiği, milletin güvendiği, denenmiş, başarılı bir adayın olması da bu seçimi ayrıca önemli kılıyor." diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Osmancık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement