AK Parti Eskişehir İl Yönetimi Açıklandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir İl Yönetimi Açıklandı

AK Parti İl Başkanı Ünlü: "Ben'i değil 'Biz'i ön plana çıkaran, Eskişehir'in tüm dinamiklerini göz önüne alan ve Türkiye'nin 2023 vizyonuna yürümesinde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güç ve destek vererek, yol arkadaşlığı yapacak bir yönetim kurulu belirledim" "Bugünden.

18.07.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, 50 kişiden oluşan yeni il yönetimini açıkladı.

Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık iki hafta önce Eskişehir İl Başkanlığı görevine getirildiğini anımsatarak, teşkilatlanma çalışmalarına hemen başladığını anlattı.

Partisinin il yönetiminin belirlenmesinde şehrin kanaat önderleriyle, çeşitli sivil toplum örgütleriyle, partililerle istişare yaptığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğini belirterek, şunları bildirdi:

"Ben'i değil 'biz'i ön plana çıkaran, Eskişehir'in tüm dinamiklerini göz önüne alan ve Türkiye'nin 2023 vizyonuna yürümesinde, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güç ve destek vererek, yol arkadaşlığı yapacak bir yönetim kurulu belirledim. Geniş bir isim havuzu içerisinden 50 kişilik il yönetim kurulumuzu, hassas bir çalışma ile oluşturdum. Bu noktada yönetim kurulunun 50 kişi ile sınırlı olması nedeniyle çok değerli bazı arkadaşlarımıza da ne yazık ki bu listede yer veremedim. Ancak istişareyi ön planda tutacağımız yeni  hizmet dönemimizde, kendilerinin birikim ve tecrübelerinden her daim istifade edeceğimi belirtmek isterim. Bugünden itibaren çalışmalarımıza gök kubbede baki kalanın, hoş bir sada olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan başlıyoruz."

Ünlü, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tüm hemşehrilerinden destek beklediğini kaydetti.

AK Parti Eskişehir İl Yönetimi

AK Parti İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Dündar Ünlü, Adem Gündüz, Ahmet Alsat, Ali Çıraklı, Arif Yaşar Aydın, Bünyamin Fidan, Cahide Bostan, Cengiz Avdan, Ceyda Akşen Gavasoğlu, Ebru dağdeviren, Emel Gencer, Erhan Akkuş, Eyüp Dokuzlar, Fatih Coşu, Feyzanur Özdemir Şen, Gülser Yanar, Hakan Keskin, Hasan Batun, Hasan Baysal, Hasan Küpeli, Hüseyin Patel, Işın Mediha Haskol, Yılmaz Kaynarca, İlhan Abbas Arslan, İlker Doğan, İrfan Şahin, İsmail Hakkı Civelekler, Mehmet Canbaz, Mehmet Emin Okutucu, Mehmet Ergin, Mehmet Kılıç, Mehmet Kızılinler, Mehmet Şafak, Mesut Ör, Murat Kıraç, Murat Özcan, Murat Özkan, Murat Uzun, Mustafa Kara, Neşe Karademir, Özlem Yalçın, Pınar Turhanoğlu, Salih Açıkgöz, Serhan Arıman, Seydi Kartalca, Tayfun Acar, Yasemin Okur, Yılmaz Şahin, Yunus Emre Aksu, Zeynep Eke." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir İl Yönetimi Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement