AK Parti'den Ilgın Çiğil'de Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Ilgın Çiğil'de Mitingi

AK Parti\'den Ilgın Çiğil\'de Mitingi

Mitinge AK Parti Konya Milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Hüseyin Üzülmez katıldı.

22.03.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ilgın İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Çiğil mitingine Ilgın'dan teşkilat mensupları araçlarla konvoy yaparak hareket etti.

Çiğil mitinginde açılış konuşmasını Ilgın Belediye Başkan adayı H.İbrahim Oral gerçekleştirdi. Oral, memleketi doğup büyüdüğü köyü Çiğil'de konuşmasına,"Aranızda olmaktan iftihar ettiğim Çiğilimizde sizlerle birlikteyiz" diyerek; Yunus Emre'nin sözleriyle devam etti:

"Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi işi, dostun evi gönüller, biz gönüller kazanmaya geldik" dedi. Oral, kimseyle kavga etme husumete girme derdinde olmadıklarını dertlerinin hizmet olduğunu ifade etti.

Mitingde konuşan Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, neden önemli olduğunu açıkladı. Çiğil'in Büyükşehir Yasası ile artık daha çok hizmet alacağını anlatan Üzülmez, "Sağlıkta, eğitimde çığır açıldı, bu hizmetler artık sizlere daha yansıyacak. Tek amacımız sizlere daha çok hizmet getirebilmek. Yol, kanalizasyon, su, mezarlıklar, itfaiye, hizmetleri artık Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak" dedi.

Son olarak kürsüye gelen Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ise muhalefet liderlerinin seçimleri genel seçim havasında götürdüklerini ve yerel seçimlerle belediyecilikle ilgili henüz hiçbir şey söylemediklerini anlattı.

"Bu seçim genel seçim havasında gittiği için hükumetimizin istikrarı için çok önemli" diyerek sözlerine devam eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Çiğil ve Yukarıçiğil belediye başkanlarımız iktidar partisinden oldukları için çok güzel hizmet etmişler, kendilerinden Allah razı olsun. Biz tüm belediyelere yardım ediyoruz ama muhalefet belediyeleri 'iktidar bize yardım etmiyor' diye bahane üretiyor. Fakat bu doğa, 'oynamasını bilmeyen gelin yerim dar der."

Konuşmacıların sözleri sık sık "dik dur eğilme bu millet seninle" sloganlarıyla kesildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Ilgın Çiğil'de Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement