AK Parti'den Görmekli Aday Tanıtımı - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Görmekli Aday Tanıtımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mut Cumhuriyet Meydanı'nda aday tanıtım toplantısı yaptı.

15.03.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mut Cumhuriyet Meydanı'nda aday tanıtım toplantısı yaptı. Miting havasında geçen geniş katılımlı toplantıya Ekonomi Eski Bakanı M. Zafer Çağlayan, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, Mut Belediye Başkan'ı ve AK Parti Mut Belediye Başkan Adayı Murat Orhan katılarak vatandaşlarları selamladı.

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, vatandaşların yoğun ilgi ve tezahüratları alanı inletti.

Mut Belediye Başkanı ve AK Parti Mut Belediye Başkan Adayı Murat Orhan, yoğun alkış ve tezahüratlarla konuşmasına başlarken, Mut'un artık kararı verdiğini, "Mutlularla Mersin'i alacaklarını" ifade etti.

Orhan konuşmasına şöyle devam etti;

"Mut halkı tarihe şahitlik edecek bir karar verdi. Bugün bu Cumhuriyet Meydanı'nda, 30 Mart'a ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Mut halkı kendisine hizmetkar olanları bağrına bastı ve Mut'ta Murat Orhan'la yola devam, Mersin'de Mustafa Sever'le yola devam dedi. Sizlere teşekkür ediyoruz. İlçemize yaptığımız hizmetlerde insanımıza duyduğumuz sevgi ve muhabbet vardı. Başta Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan olmak üzere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sever'in emekleri ve katkıları var. Sayın Bakanımıza biz, Mut kimliği vermiştik. Aramızdaki en yeni Mutlu olmasına rağmen, hepimizden daha fazla Mut'lu olarak hizmet eden Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah'ın izni sizlerin destekleriyle 30 Mart'tan sonra durmak yok yola devam" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever de konuşmasında, bugüne kadar parti ayrımı yapmadan Mersin'e hizmet ettiklerini anlatarak "Bugüne kadar devletin en alt kademesinden Ekonomi bakan yardımcılığına kadar her kademede çalıştım. Bu kadar deneyim ve bilgi birikimimle beraber, Ülkemi ve dünyayı karış karış gezdim. Mersin'i avucumun içi gibi biliyorum. Şimdi sizlere hizmetlerin en iyisini yapmak için Mut'ta ilçemizin bütün alt yapı sorunlarını çözmüş olan Murat Kardeşimle, diğer ilçelerde birbirinden değerli belediye başkan adaylarımızla, Mersin'i şaha kaldıracak, hak ettiği hizmetlerle buluşturacak ve her yönden kalkınmasını sağlayacağız" dedi.

Ekonomik verilerden söz eden, Türkiye'deki kişi başına gelir seviyesi ile Mersin'i kıyaslayan Sever, Mersin'deki alt ve üst yapı sorunlarına, ulaşım sorunlarına, çevre temizliği sıkıntılarına değindi. Mersin'i Türkiye'nin incisi haline getireceklerini vurgulayan Sever, "Mut'taki bütün hemşerilerimden hangi partiden olursa olsun, sonuna kadar destek istiyorum" diyerek, Mut'un kendi evlatlarına sahip çıkmasını talep etti.

Seçim otobüsünden halkı selamlayan ve son olarak söz alan Ekonomi, eski Bakanı M. Zafer Çağlayan da Mut'luların sağduyusuna güvendiğini belirterek, "Mersin'de en çok ziyaret ettiğim, kendimi içinden hissettiğim ilçe Mut. Mut halkı, kendi evlatlarına sahip çıkıyor ve çıkacak, buna eminiz. Çünkü biz söz verdiğimiz hizmetlerin hepsini yaptık, milletimizi aldatmadık, aldanan olmadık. Ne söz verdiysek yerine getirdik. Çünkü biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" diye konuştu.

İlçeye kazandırılan ve yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili müjdeler veren Çağlayan, Dere Islahı, Atık Su Arıtma Tesisi, TOKİ, Yeni Hastane, hizmetlerinin Mut'a kazandırıldığını yeni dönemde de doğalgaz, duble yol, Laal Paşa Camii ve Cumhuriyet Meydanı Restorasyonu, Mut- Silifke, Mut-Karaman, Mut- Ermenek Duble Yol sıcak asfalt çalışması, Mut Barajı, Göletler ve Fen Lisesi hizmetlerinin yapılacağını söyleyerek Mut'ta Murat Orhan'a Mersin'de Mustafa Sever'e destek istedi. Karanfil dağıtarak kürsüden inen Çağlayan'a Mutluların ilgisi çok yoğundu. - MERSİN

AK Parti\'den Görmekli Aday Tanıtımı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Görmekli Aday Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement