Sedat Peker'in Erdoğan'a destek istediği miting Ak Parti'yi Karıştırdı! - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker'in Erdoğan'a destek istediği miting Ak Parti'yi Karıştırdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de düzenlediği miting ve burada kullandığı üslupla eleştiri oklarının hedefi olan Sedat Peker, AK Parti üst yönetimini de rahatsız etti.

13.10.2015 09:16  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedat Peker'in, geçen hafta Rize'de yerel bir gazetenin düzenlediği 'teröre lanet' mitingine katılması ve kullandığı dil, AK Parti üst yönetiminde ele alındı. Özel korumalarıyla miting alanına gelerek konuşma yapan Peker'in, AK Parti'yi destekleme çağrısı yapması, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı desteklemenin vatanseverlik olduğunu söylemesi rahatsızlık yarattı.

BÜYÜK SIKINTI YARATTI

Peker'in, Erdoğan'la çekilmiş fotoğrafları miting meydanında kullanması ve terör örgütünü kastederek, "Oluk oluk kan akacak" sözleri toplantıda gündeme geldi. Parti kurmayları, Peker'in AK Parti'yle organik bağı olduğu yönünde algı oluşturması, katıldığı toplantılarda AK Parti'nin ve cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adını kullanmasının yarattığı sıkıntıları gündeme getirdiler. Peker'in partiyle herhangi bir bağı olmadığının dile getirilmesi ve bu konuda önlem alınması gerektiği vurgulandı. Peker'in benzer bir mitingi ay sonunda Kocaeli'nde de yapacağı iddiaları üzerine bunun önlenmesi konusunun da dile getirildiği ifade edildi.

"AK PARTİ'YLE HİÇBİR İLGİSİ YOK"

Başbakan Ahmet Davutoğlu da dün NTV'deki programında, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da terör zirvesinde bu konuyu gündeme getirdiğini belirterek, "Bizimle hiçbir ilgisi yok. Eski bir MHP'linin düzenlediği bir miting, AK Parti'yle hiçbir ilgisi yok, olamaz da" dedi.

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Peker, büyük tepki çeken mitingdeki konuşmasında, "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişcesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar. O zaman içimizden çıkacak iyi niyetliler bize 'merhametli' olun diyecekler. Biz de onlara 'bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz' diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez" demişti.

Sedat Peker\'in Erdoğan\'a destek istediği miting Ak Parti\'yi Karıştırdı!

Son Dakika Güncel Sedat Peker'in Erdoğan'a destek istediği miting Ak Parti'yi Karıştırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (72)

  • La bebe: Dogru soylemis.kutluyorum kendisini ve destekliyorum.gidipte pkk lilarla sozde baris mitingine katilip etekli gerillaciklarla el ele yurumedi.ulkemizde boyle vatanseverlerin olmasi gurur verici 65 108 Yanıtla
  • Huzur islamda: Uyan artik din kardesim. Namazida orucuda bizim icin ifa ediyor. Sayin cumhurbaskanimizin kulu olalim. Kefenimizi giyelim. Oylarimizi kullanirken bunu dusunelim. Namazida ezanida ona borcluyuz 12 83 Yanıtla
  • yavuz: Katil Terörist HDPKK inadına AKP inadına REİS 17 69 Yanıtla
  • turkey: sedat pekeri kutluyorum 20 61 Yanıtla
  • SEDAT EKER MİNİ MİTİNG: Değetli vatandaşlarım bu hükümet sizi bir limon gibi sıkacak gelin hdp ye oy verin dikta sistemini hep beraber kaldıralım oluk oluk akan kanı durduralım ülkeye barış ve huzuru hep birlikte getirelim 40 37 Yanıtla
  • La bebe: Pkk lesini zirhli aracin arkasinda surukleyen kahraman polislerimize selosun dedikleri neydi.unutmucaz unutturmucaz.sedat pekerde bir vatansevere yakisir sekilde ailesinin yaninda sehit edilen polislerimizin intikami alinacak ve gerekirse oluk oluk kan akacak.nedir sizi rahatsiz eden vatan hainleri 28 49 Yanıtla hhh: Sedat abin in çok az günleri kalmış yolcudur abas 24 11
  • Gundiiii: doğru düzgün gibi yazan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla ULAN adam çete kurmaktan yıllarca hapislerde yatmış şimdide bu adama iyi insan diyorsunuz. 64 1 Yanıtla
  • Davos: Cakallarin reisi sahnede 40 22 Yanıtla
  • urfalı: Aferi Sedata Babaya, Neden Hakkari değilde Rizede. Babalık Diyarbakır da sökmez değilim. 54 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erdoğan: İstanbul'un yerel yönetim hamlesi durdu, ibre tersine döndü
    16:22 Erdoğan: İstanbul'un yerel yönetim hamlesi durdu, ibre tersine döndü

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 30 yıl önce başlattıkları yerel yönetim hamlesinin 5 yıldır durduğunu ve ibrenin tersine döndüğünü belirterek, şehrin sorunlarını çözebileceklerini söyledi. Erdoğan, İstanbul'un birinci önceliğinin depreme hazırlık olduğunu vurguladı ve İstanbul trafiğinin de çekilmez hale geldiğini ifade etti.

  • Kastamonu'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı
    16:22 Kastamonu'da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 7,73 gram sentetik uyuşturucu, 60 uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu içiminde kullanılan 3 cam düzenek ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerden birinin evinin bahçesinde yapılan aramada toprağa saklanmış uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

  • Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
    16:21 Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda 9 kilogram sıkıştırılmış esrar ele geçirildi ve bir şüpheli yakalandı.

  • İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı
    16:21 İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında 10 zanlı yakalandı. Uygulamada av tüfeği, hassas terazi, cep telefonu, sentetik uyuşturucu ve kenevir ele geçirildi. Zanlılardan 2'si tutuklandı.

  • Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi
    16:20 Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi

    Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan adli aramada 4 farklı adreste 1 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği, havalı tüfek, kesici alet, muşta, 3 adet 9 milimetre fişek, 10 adet 12 cal. fişek, 4 adet neurontin 600 mg sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslara toplam 21 bin 936 TL idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı.

  • Çorum Belediyesi Hayvan Hastanesi Hizmete Açıldı
    16:20 Çorum Belediyesi Hayvan Hastanesi Hizmete Açıldı

    Çorum Belediyesi tarafından yapılan Hayvan Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesis, kedi, köpek ve kanatlılar başta olmak üzere tüm hayvanlara hizmet verecek şekilde tasarlandı.

  • İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:19 İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, polis ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 1250 paket kaçak sigara ve 15 elektronik sigara ele geçirildi. Ayrıca, 3 bin doldurulmuş makaron da bulundu. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement