AK Parti'de Adaylar Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Adaylar Çalışıyor

AK Parti\'de Adaylar Çalışıyor

AK Parti Urfa adayları seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor.

21.05.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Halil Özcan dün Eyyübiye'de, Seyit Eyyüpoğlu Deharan aşireti üyeleriyle, Kasım Gülpınar Karaköprü'de ve Yıldız Konal Süslü ise Siverek'te partisi için destek istedi.

ÖZCAN EYYÜBİYE'DEYDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, Eyyubiye'yede Hayati Harrani Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan Kur'an Kursunun temel atma törenine katıldı. Burada temele ilk harcı döken Özcan, " 28 Şubat'ın hedefi Camileri ve Kur'an Kurslarını kapatmaktı. Bir sabah kalktık ki 8 yıllık eğitim sistemini getirmişler. '8 yıldan sonra çocuklar Kur'an Kurslarına gidebilirler' diye bir kanun çıkardılar. 15 - 26 yaşlarındaki bir çocuğu Camiye, Kur'an Kursuna alıştırmanın zor olduğunu onlarda biliyor. Allah'a şükür, Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat 4 yıl sürmedi. Bunda önce sizlerin sonra da AK Parti ve liderlerimizin büyük bir payı var. En büyük pay sizlerindir. Çünkü sizlerin içinden çıkan bu liderlere sizler sahip çıktınız, sizler destek verdiniz" dedi.

EYYÜPOĞLU, DEHARAN AŞİRETİ İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seyit Eyyüpoğlu ise seçim çalışmaları kapsamında gittiği Eyyubiye'de Şeyhanlıların bir kolu olan Deharan Aşiretinin ileri gelenlerinden Ömer Gümüşkan, Necmi Gümüşkan, Sinan Yavuz, Fehmi Gümüşlü arasındaki kırgınlığı gidererek tekrar AK Partiye destek olmalarını sağladı ve söz aldı.

Eyyüpoğlu buradaki konuşmasında, "Bizim Şeyhanlıların aşiretinin en büyük kabilesi ve Deharan aşiretinin en büyük kabilesi ve yeğenim Fendo'nun evindeyim. Necmi Gümüş benim yeğenim. Ömer Gümüş, Sinan Yavuz, Mustafa Gümüş hafif te olsa bir kırgınlıkları vardı. Ben geldim bugün amcam oğlunun gönlünü aldım, o kırgınlığı giderdik. Bel bele veririz İnşallah" dedi.

GÜLPINAR KARAKÖPRÜ'DEYDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mehmet Kasım Gülpınar ise partisinin Karaköprü seçim bürosunda vatandaşların taleplerini dinledi.

7 Haziran seçimlerinin 'Yeni Türkiye' açısından çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, "Seçimin önemini ve AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptıklarını hemen herkese anlatmak zorundayız. Onun için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak düşüncesiyle dil, din, ırk ayrımı yapmadan, partimize oy vermiş veya vermemiş, hatta partimiz mensubu olmayanları bile ziyaret ederek bazı gerçekleri anlatmak zorundayız" dedi.

SÜSLÜ SİVEREK'TE KADINLARI DİNLEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü ise Siverek'te ev ziyaretlerini sürdürdü.
AK Parti olarak her zaman kadınlara, çocuklara, yaşlılara önem verdiğini ve destek olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, "Öncelikli olarak seçim bölgesi Siverek ilçesinde ev ziyaretleri yaparak ailelerle tek tek görüşüp AK Parti icraatlarını anlatarak 7 Haziran seçimlerinde destek olmalarını istiyoruz. Şükürler olsun gittiğimiz hemen evde AK Partiye ilgi ve sevgi bizleri sevindirdi" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti'de Adaylar Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement