AK Parti Darıca İlçe Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti Darıca İlçe Kongresi

İlçe Başkanlığı'na Muzaffer Bıyık yeniden seçildi İl Başkanı Civelek: "Darıca halkı, gerek cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekse diğer seçimlerde her zaman AK Parti'ye büyük destek vermiştir"

23.11.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde Muzaffer Bıyık yeniden başkanlığa seçildi

Darıca Spor Salonu'nda düzenlenen kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, İlyas Şeker ve Zeki Aygün, İl Başkanı Mahmut Civelek ve çok sayıda partili katıldı.

Civelek, AK Parti'nin iktidardaki 12. yılını doldurduğunu, aradan geçen sürede milletin manevi değerleriyle yeniden kucaklaşarak, büyük coşku yakaladığını belirterek, "Bunu çekemeyenler, 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla yeni ve büyük Türkiye'yi çökertmeye çalıştılar. Bu yüzden paralel yapı ve onun üst aklına karşı topyekun mücadele etmemiz gerekir" ifadesini kullandı.

Türkiye'de görev süreleri boyunca hiç yurt dışına çıkmayan insanların cumhurbaşkanlığı yaptığını savunan Civelek, "Bizim Cumhurbaşkanımız Afrika'dan daha yeni döndü. Başbakanımız Irak'taydı. Bizim Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız her gün niye buralara gidiyor? Elbette sınırlarımızı genişletecek değiliz ama gönül coğrafyamızı da siyasi coğrafyamızı da ekonomik coğrafyamızı da genişletmek zorundayız. İşte onun için gece gündüz çalışmak zorundayız" diye konuştu.

Tek listeyle gidilen seçimde İlçe Başkanı Bıyık, güven tazeledi.

Öte yandan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in bir yakınının rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamadığı, Darıca Karabüklüler Buluşması programını da iptal ettiği öğrenildi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Darıca İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement