AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Kaşdemir, AK Parti'nin Biga'da Yaptığı Faaliyetleri... - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Kaşdemir, AK Parti'nin Biga'da Yaptığı Faaliyetleri...

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Kaşdemir, AK Parti\'nin Biga\'da Yaptığı Faaliyetleri...

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Biga ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

02.06.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Biga ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıda Biga'da yapılan projeleri basına anlattı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir, bir restoranda düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Özkan, geçtiğimiz dönem Biga'da yapılan projeleri anlattı. Kaşdemir, " Tüm Ak Parti Ailesi olarak müthiş bir çalışma içindeyiz. Çanakkale'yi karış karış gezdik. Gücümüzü milletimizden alıyoruz ve her zaman gücümüzü aldığımız milletimizin içindeyiz. Artık milletimiz hayal tüccarlığı yapan maceracıların peşinden koşmuyor. AK Parti 13 yıldır demokrasi demeye devam ediyor. En büyük yardımcımız milletimizden aldığımız dualar. Atatürk'ün kurduğu CHP ile şuan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başında olduğu CHP arasında dünyalar kadar fark var. Kılıçdaroğlu Çanakkale'de çok zayıf miting yaptı. Panik halindeler. Sayın Kılıçdaroğlu rica minnet Biga'ya geldi ve Belediye başkanının seçimlerde eleştirdiği ve 'o binaya taşınmayacağız. Orayı kadınlarımıza gençlerimize hizmet alanı yapacağız' dediği, bizim Biga için büyük eserimiz olan Belediye hizmet binasının açılışını yaptı. Tabi Kılıçdaroğlu'nun bundan haberi yok ama duyduğunda inanın kendisine bunu yaptıranları affetmeyecek" dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Kaşdemir, "Adalet Sarayı, Kapalı Spor Salonu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu Binası, İlyas Bayram Stadyumu Sentetik Saha, Hükümet Konağı, Biga Devlet Hastanesi, Kocabaş Çayı Islah Projesi, Taşoluk Barajı Sulaması, Ayıtdere Barajı Sulaması, Kaynarca Göleti Sulaması, Kaldırımbaşı, Hacıpehlivan, Göleti ve Sulaması, Gümüşçay ve Karabiga Dere Islahları, TOKİ 320 Konut, Bga - Çan Yolu Sıcak Asfalt ve Duble Yol, Biga Çanakkale Duble Yol ve Sıcak Asfalt, Karabiga Yolu, Şakirbey Kavşağı Geçiş, Sosyal Hizmetler ve İşkur Bigaya Açıldı Köy Yolları Yapımı, Köylere Parke Taş Dağıtımı, 900 Yataklı Kız Yurdu, Nilüfer Gölü Mesire Alanı, Çavuşköy İş Okulu, Fen Lisesi, Gençlik Merkezi ve Muayene İstasyonu Bizim Söz Verip Yaptığımız Eserlerdir" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Kaşdemir, AK Parti'nin Biga'da Yaptığı Faaliyetleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement