AK Parti Çalışmalarını Yoğunlaştırdı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

AK Parti Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

7 Haziran milletvekili seçimlerine 6 gün kala dün AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

02.06.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mehmet Akyürek Ceylanpınar'da, Kasım Gülpınar Siverek'te, Seyit Eyyüpoğlu ve Halil Özcan Harran'da, Nureddin Nebati esnaf turunda, Mazhar Bağlı ise kent merkezinde muhtarlarla bir araya geldi.

NEBATİ ESNAFI DİNLEDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Urfa milletvekili adayı Nureddin Nebati, Sarayönü Caddesi'ndeki pasaj ve iş yerlerini gezerek esnafı dinledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç ile birlikte esnaf turu yapan Nebati, vatandaşlarla bir süre sohbet edip AK Partiye destek istedi.

Nebati, ziyareti sırasında Yusuf Paşa Mahallesi Muhtarlığı'nı da ziyaret etti. CHP'li aileden olan Mahalle Muhtarı Hasan Paydaş'ın 45 yılı aşkın süredir aynı görevini başarıyla sürdürdüğünü öğrenince bir süre sohbet edip Paydaş'a çalışmalarında başarılar diledi. Muhtar Hasan Paydaş da, uzun süredir başarıyla muhtarlık yaptığı için kendisine teşekkür beratı verildiği söyleyip belgesini gösterdi.

Esnafın sorunlarını tek tek dinleyen Nureddin Nebati, not ettiği sorunların çözümü için girişimlerde bulunup, çözülmesi için gereğini yapacağı sözünü verdi.

GÜLPINAR DA SİVEREK'TEYDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da Siverek'te mahalleleri gezerek partisine destek istedi.

Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte ilçeye bağlı Kovançlı, Canpolat, Karakeçi ve Nohut mahallelerini ziyaret eden Gülpınar, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet edip, sorunları ve talepleri dinledi.

Gülpınar, burada yaptığı konuşmasında "AK Parti hükümeti bütün milletimizin emrindedir. Partili partisiz, oy vermiş, vermemiş ayrımı yapmadan tek düşüncemiz hizmettir" dedi.

AKYÜREK, CEYLANPINAR'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ise seçim çalışmalarına Ceylanpınar Mangala mahallesinde bulunan göçerleri ziyaret ederek sürdürdü.

Burada göçerleri dinleyen Akyürek, tapu sorununu giderdiklerini söyledi. Akyürek, "100 yıllık tapu sorununu giderdik. Kısa zamanda burada yaşayan halkımızın tapuları verilecek. Devletimiz büyüktür, hükümetimiz güçlüdür. Kimseye kulak vermeyin, bizler bu tapu sorununu bitirdik ve herkesin tapulu evi ve tarlası olacak. Rahat bir yaşam sizleri bekliyor. Bu nedenle daha güçlü yeni bir Türkiye için elinizi vicdanınıza koyun ve böyle sandığa gidin. Bize destek verin biz de daha güçlü bir şekilde seçimlerden çıkalım" diye sesleniş yaptı.

BAĞLI, MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise 40 mahalle muhtarı ve kanat önderleri ile bir araya gelerek 'Yeni Türkiye' hedeflerini anlattı. Bağlı, konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek "Bu seçimler seçimlerin anasıdır. Elinde taş, sopa, silah ve Molotof kokteyli olanları demokrasi havarisi olarak göstermek istiyorlar. Demokrasiye vurgu yapanları, kardeşliği tesis etmek isteyenleri ve barışı getirmek isteyenleri ise diktatör olarak tanımlıyorlar. Bu seçim bize kurdu kuzu olarak yutturmak isteyenlerin maskesini düşürecek öneme sahiptir ve bunun için de titiz davranmak gerekir" dedi.

EYÜPOĞLU VE ÖZCAN HARRAN'DA

AK Parti'nin diğer adaylarından SeydiEyyüpoğlu ve Doç. Dr. Halil Özcan ise seçimlere bir haftadan daha kısa bir süre kala çalışmalarını kırsal bölgelerde sürdürmeye devam ediyor.

Eyüpoğlu ve Özcan Harran'da Demirci Mahallesi'ne giderek halka hitap ettiler. Mahallede kurulan çadırda vatandaşlara seslenen Eyyüpoğlu, "Benim siyasi geçmişimde, benim bu yöreye çok büyük hizmetlerim oldu. Ben geldiğimde burada hep sarnıç suyu, sabahları o zaman Köy Hizmetleri idi. Herkes Köy Hizmetleri kapısında kuyrukta beklerdi, tankerle su almaya. Hepiniz katılıyorsunuz değil mi. Gençler, yaşlılar burada. Hepsi hatırlar. O zaman Hacı Halil, encümeni Ali Çiçek idi geldiler. İki tane sondaj verdik. 32 tane kuyu kazdılar bu yöreye. Bu yörede yol yoktu. İyi hatırlıyorum ama 2011 seçimlerinde seçim çalışmasını yaparken geldim, bıraktığım vazıyet aynıydı. 4 yıl bu muhitin vekili var ama hiçbir şey yapılmamış. Ben çok üzüldüm, üzülmemek elde değil, bizim görevimiz nedir? Sizlere hizmet etmek. Değerli hemşerilerim kendine çalışan siyasetçi kavmine hiçbir şey yapamaz. Kavmine hizmet getiremez. Çıkarına çalışır, millete çalışamaz ama biz Allah'ın izni ile sizlere çalışmak için sizlere hizmetkâr olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Çalışmalarını Yoğunlaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement