AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Çetin - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Çetin

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, "3 Kasım 2002 yılında milletimizin teveccühü ve desteğiyle tek başına iktidar olmuştuk, 1 Kasım'da da milletimizin desteği ile tek başına iktidara geleceğimize olan inancımız tamdır" ifadesinde bulundu.

27.08.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, "3 Kasım 2002 yılında milletimizin teveccühü ve desteğiyle tek başına iktidar olmuştuk, 1 Kasım'da da milletimizin desteği ile tek başına iktidara geleceğimize olan inancımız tamdır" ifadesinde bulundu.

Çetin, İlçe Teşkilatında düzenlediği basın açıklamasında, yaklaşık 50 gündür devam eden terör örgütü tarafından yapılan kalleşçe saldırılar sonucunda şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, acılı ailelere ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinde AK Partinin güçlü bir destekle birinci parti olduğunu hatırlatan Çetin, şöyle konuştu:

"80 yılda yapılamayanları 13 yılda yapan bir hükümetiz. Bizim yerel yönetimlerimizde hükümetimiz kadar başarılıdırlar. Bozüyük Belediyesi AK Partiden önce durumu nasıldı şimdi nasıl? Ben 20 yılda yapılamayanları iki yılda yapıldığını söyleyebilirim. Milletvekilimiz Halil Eldemir'e de teşekkür ediyorum. Seçildikten sonra Bozüyük'ün sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözümler üretme gayreti içerisinde oluyorlar, bunlardan bir tanesi Bozüyük için çok önemli olan lojistik köy projesi. Milletvekilimiz, seçilir seçilmez bu yatırımların hızlanması için olağan üstü gayret sarf ettiler ve bu konuda çok mesafe kat edildi. Bizim amacımız Bozüyük'e hizmet etmek. 3 Kasım 2002 yılında milletimizin teveccühü ve desteğiyle tek başına iktidar olmuştuk, 1 Kasım'da da milletimizin desteği ile tek başına iktidara geleceğimize olan inancımız tamdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Çetin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement