AK Parti Antalya Milletvekili Samani Akseki'de - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya Milletvekili Samani Akseki'de

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Akseki'de Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti teşkilatı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

04.02.2016 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Akseki'de Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti teşkilatı, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonunda konuşan Samani, ilçe ziyaretleri kapsamında teşkilatları ziyaret edip istişareler yaptıklarını belirterek, "Antalya'da Hedef 500 Bin Üye Projesi" kapsamında da çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Toplantıda, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ve AK Parti Akseki İlçe Başkanı Mehmet Özdilek de Milletvekili Hüseyin Samani'ye daha önceden hazırladıkları dosyaları sundu.

Samani, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mahalle Danışma Meclisi toplantıları yaptıklarını ve bu kapsamda ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Samani, meclisin bu hafta çalışmamasını fırsat bilerek seçmenlerle buluşmak üzere ilçeleri gezdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bundan önce Gazipaşa, Alanya, Manavgat ilçelerini ziyaret ettik. Bugün de Gündoğmuş ve Akseki ziyaretini yapıyoruz. Ziyaretlerimiz İbradı ilçesi ile devam edecek. Böylelikle seçimde Antalya ve bu bölgeler için taahhüt ettiğimiz hizmetleri ve hizmetler ile ilgili çalışmaları yerinde görmek ve tabandaki arkadaşlarımızın taleplerini kendi bölgelerine giderek alıyoruz. İlçelerimizde istişarelerde bulunuyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya Milletvekili Samani Akseki'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement