AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarından Deklarasyon - Son Dakika
Politika

AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarından Deklarasyon

(SNA) Ankara geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde yeni bir bakış açısına ve yeni bir gençlik teşkilatına kavuşmuştur.

12.10.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

kurtcancelebi

(SNA)

Ankara geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde yeni bir bakış açısına ve yeni bir gençlik teşkilatına kavuşmuştur. Öncelikle Ankara'ya ve tüm memleket sathına hayırlı olmasını Yüce Allah(c.c.)'tan niyaz ediyoruz.

Bilinmelidir ki; muazzam insanlık tarihinde, insanoğluna müreffeh ve medeni olma yolunda istikamet çizen, istisnasız tüm toplum hareketlerinin mutfağında gençler de yer almıştır. Yıllar yılı itibarsızlaştırılan bir siyasete terk edilmiş ve siyaset dışı odakların sözlerinin gazetelere manşet olduğu Türkiye'mizde, siyaseti düştüğü yerden kaldırıp, şu yüce milletin ayaklarının altına, bir hizmetkar hürmetiyle seren AK Parti, bünyesinde barındırdığı gençlere yine hak ettiği yeri vermiştir.

Demokrasi ve siyaset perspektifleri, ucu kör bir tüneli andıran ve "eski Türkiye siyasetinden kalan son bakiyeleri" harcayarak sona yaklaşan bazı siyaset adamlarının, kendi partisinin gençlerini TV'lere çıkarıp aşağıladığı bir siyasi ortamda, AK Parti Ankara gençliği olarak her bir unsurunu bir sanatkar hassasiyetiyle inşa ettiğimiz kurumsal şahsiyetimiz ve şükür ki uslanmayan yüreğimizle, Büyük Türkiye siyasetinin damarlarına zerk olmaya geliyoruz.

Bizler genç sinelerimize, memleketimizin ve özelde Ankara sokaklarının efkarını yükledik. Bilmekteyiz ki medeniyetin inşası önce şahsiyetimizden, sonra yuvamızdan, sonra sokak ve mahallemizden ve nihayet şehrimizden başlayacaktır. Zor olacaktır, sancılı olacaktır. Hatta belki de candan ve canandan geçmemiz gerekecektir. Lakin 21.asırda biz gençlere dayatılan 3.sınıf Amerikan filmlerinden devşirme Hollywood propagandasının yine biz gençlere vaad ettiği hayat, asla ve asla, (!) insanoğlunu insanca yaşatacak ideallerin medeniyetini inşa ve ihya ediyor olmanın hazzını bize veremeyecektir. Fani olana talip olanlar, ebediyeti hayal dahi edemezler. İz bırakmadan, eser bırakmadan ve en önemlisi şu aziz milletin gönlünde bir taht kuramadan yaşlanmayı ve ölmeyi reddediyoruz. Bizler Dünya'nın bize hazırladığı en büyük tuzak olan doğup, büyüyüp, iş bulup, ölmek senaryosunun figüranları olmak istemiyoruz. Sadece daha iyi bir otomobile ve daha iyi bir eve sahip olmak için yaşayacak kadar basit olmayı reddediyoruz. Bizler nemelazımcılığın o yalancı hazzına değil, aksiyonun ve hizmetin o tarifsiz ızdırabına talip olanlarız.

Bilinmesini isteriz ki önümüzdeki dönemde bizim tarafımızdan Ankara kaldırımlarında ayak basılmadık metrekare kalmayacaktır. İnsan olmanın, hele ki medeniyetlerin gözünü açtığı bir coğrafyada doğmanın verdiği sorumluluğun farkındayız. Evet, belki bugün genç olanlar bizleriz, fakat bugün ulaşamadığımız her bir mazlumun hesabını, yarın bizden soracak olan yarının gençlerine veremeyeceğimizin farkındayız.

Yıllarca müesses nizamın dayattığı eğitim sisteminin, vebalı yapmaya çalıştığı bir nesil olarak; bugün hayattalar ise o vesayetin "avantajlılarına ve efendilerine" söylemek isteriz ki; "Bir daha kazanamamak üzere kaybettiniz !". Sizin bize miras bıraktığınız "783,562 km² lik düşünüp Dünya siyasetine müdahil olmamayı, Ortadoğu'ya bataklık demeyi, çelik-yazılım-enerji sektörlerinin ve katma değeri yüksek endüstrilerin inşasını hayal olarak görmeyi, yerli otomotiv ve savunma sanayi için çalışmamayı, sadece yalılarda oturanları "vatandaş" saymayı, makbul vatandaş tanımını, "Türk malı ise kalitesizdir" anlayışını, siyaseti bir şahsi istikbal aracıymış gibi görmeyi, kendi milletine hakaret etme anlayışını, köylünün kendi kıyafetiyle Ankara- Kızılay'a sokulmaması konusunda verdiğiniz yazılı talimatlara kadar hepsini tarihin kara sayfalarına bırakıyoruz. Vecihi Hürkuş'u Çekoslavakya'ya gitmek zorunda bırakan anlayıştan, yerli insansız hava aracını üretebilen bir Türkiye'ye doğru yol alıyoruz.

Bizler mefkürenin, hareketin, hizmetin ve mevcudiyetin gücünü heybemize yükleyip, tüm mevcutların kaynağına olan derün hürmetimizle bugünlerde yola çıkıyoruz.

Ankara'nın 1923'te sinesinde taşıdığı umudu, 2023'e taşımaya var gücümüzle çalışırken, sokağa çıktığında etrafında gördüğü tüm insanların refah ve mutluluğu için yaşamayı töresi bilen tüm gençlerimizi bu kutlu yürüyüşümüze davet ediyoruz.

Muhabbetle…

Adalet ve Kalkınma Partisi

Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı

Kurtcan Çelebip

Kaynak: Scandinavianagency.com

Son Dakika Politika AK Parti Ankara İl Gençlik Kollarından Deklarasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement