Müezzinoğlu AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu

AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Yanı başımızdaki kuzu postuna bürünmüş sırtlanları gözümüzde büyütmüşüz, geliştirmişiz. Onlar da kapalı kapılar arkasındaki planlayıcıların bir maşası olma rolünü üstlenmişti" dedi.

20.12.2014 16:25  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi'nde Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Yanı başımızdaki kuzu postuna bürünmüş sırtlanları gözümüzde büyütmüşüz, geliştirmişiz. Onlar da kapalı kapılar arkasındaki planlayıcıların bir maşası olma rolünü üstlenmişti. Bu kuzu postuna bürünmüş sırtlan ve kaplanların hesabını vermesi, millet adına AK Parti kadrolarının, yani milli iradenin zorunluluğudur. 2018 yılında yurt dışından gelen yabancılara 1 trilyon lira sağlık hizmeti sunma hedefimiz var. 2023'te 2 milyon bölge insanına sağlık hizmeti verecek ve 20-25 milyar dolarlık sağlık hizmeti gelirini bu insanların yarınlarına sunacağız. Türkiye'yi sağlıkta bölgenin merkezi yapacağız" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yanı başımızdaki kuzu postuna bürünmüş sırtlanları gözümüzde büyütmüşüz, geliştirmişiz. Onlar da kapalı kapılar arkasındaki planlayıcıların bir maşası olma rolünü üstlenmişti. Bu kuzu postuna bürünmüş sırtlan ve kaplanların hesabını vermesi, millet adına AK Parti kadrolarının, yani milli iradenin zorunluluğudur" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki AK Parti Aksaray 5. Olağan İl Kongresi'nde, Aksaray'ın geçmişten bu yana her zaman AK Parti'ye destek verdiğini söyledi. Geçmişte AK Parti teşkilatının çok büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren Müezzinoğlu, "Hatırlarsınız partimizin adıyla, logosuyla, partimizin kurucularıyla dünya kadar bulanık senaryolarla alay etmiş ve dalga geçmişlerdi. Partimizin kapatılması gerektiğini söyleyenler olmuştu ancak bunlar şu cümleyi ihmal etmişlerdi; Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır' demişti" diye konuştu.

Milletin iradesi, vicdanı, değerleri ve hayalleriyle kapalı kapılar arkasında tuzaklar kurulduğunu ifade eden Müezzinoğlu, milletin geleceğini karartanların yine aynı şekilde devam edebileceklerini sandıklarını anlattı.AK Parti'nin tüm kadrolarının sırtını millete, milli iradeye dayadığına işaret eden Müezzinoğlu, dünya kadar senaryo, tuzak, farklı farklı tezgahlar ve oyunların hedefine ulaşamadığını vurguladı.

Milli iradenin etkileri

Müezzinoğlu, milli iradenin egemen olmadığı taktirde vatandaşın Cumhurbaşkanını seçemeyeceğini belirterek, şöyle devam etti: "27 Nisan muhtıraları, parti kapatma davaları, dünya kadar tezgah ve tuzaklar vardı. Peşinden Gezi olayları, 17-25 Aralık tuzakları vardı. Bu süreçte yanımızda kuzu postuna bürünmüş ne yazık ki bazı kaplan ve sırtlanlar vardı. Yanı başımızdaki kuzu postuna bürünmüş sırtlanları gözümüzde büyütmüşüz, geliştirmişiz. Onlar da kapalı kapılar arkasındaki planlayıcıların bir maşası olma rolünü üstlenmişti. Bu kuzu postuna bürünmüş sırtlan ve kaplanların hesabını vermesi, millet adına AK Parti kadrolarının yani milli iradenin zorunluluğudur."

Müezzinoğlu, milli iradeyle kimilerin ulaşım, ekonomi, havayolu, hızlı tren ve duble yollara kadar birçok alanda hayal ettiklerinin ötesindeki başarılara imza attıklarına işaret etti.

"Türkiye'yi sağlıkta bölgenin merkezi yapacağız"

Sağlık Bakanlığının AK Parti'nin en büyük destekçisi ve partinin tüm hizmetlerinde en büyük güç kaynağı olduğuna dikkati çeken Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Bundan sonraki süreçte hiçbir tereddüdümüz yok. Bu destek artarak devam edecektir. Bize düşen hizmetleri artarak devam ettirebilmektir. Bu milletin imkanlarını, bu millete çok daha güçlü bir şekilde sunabilmektir. Bu hizmetleri sunduğumuzda zaman zaman tuzaklar, zaman zaman tezgahlar oldu, olacaktır. Biz, dik duruşumuzu milletle beraber nasıl hiç bozmadıysa bugünden sonra da asla bozmayacağız. 14 Ağustos 2001'de millete verdiğimiz söz, her geçen gün güçleniyor. Bu parti, milletin partisidir. Milletin partisi olmaya devam edecektir. Yüzde 34'lerde başladığımız oy oranlarını nasıl yüzde 50'lere taşıdıysak, inşallah 50'lilerin üzerindeki oranlarda hep beraber çıkaracağız."

Bakan Müezzinoğlu, sağlık turizmini de ülkenin ana hizmet alanları arasına taşıyacaklarını vurgulayarak, "Şimdi bu ülkenin hekimleri, bu ülkenin hastaneleri 500 bine yakın sağlık hizmeti sunuyor ve 2,5 milyar dolar gelir elde ediyoruz. 2018 yılında yurt dışından gelen yabancılara bir trilyon liralık sağlık hizmeti sunma hedefimiz var. 2023'te 2 milyon bölge insanına sağlık hizmeti verecek ve 20-25 milyar dolarlık sağlık hizmeti gelirini bu insanın yarınlarına sunacağız. Türkiye'yi sağlıkta bölgenin merkezi yapacağız" diye konuştu.

Müezzinoğlu AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi\'nde Konuştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu AK Parti Aksaray 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement