AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde

AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim bölgelerinde temaslarını sürdürüyor.

13.10.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Kasım Gülpınar Siverek'te, Mehmet Arkan Hilvan'da, Kemalettin Yılmaztekin Eyyübiye'de ve Halil Özcan ile M. Ali Cevheri ise Viranşehir'de halkla buluşarak seçimlerde partilerine destek istedi.

GÜLPINAR SİVEREK'TE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet kasım Gülpınar, seçim bölgesi Siverek'te seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gülpınar ilçedeki Sarı İbrahim Rafet Cadde, Kale boğazı, Cumhuriyet Cadde ve Şire Pazarı esnafını ziyaret ederek 1 Kasım'da AK Partiye oy verilmesini istiyor.

Gülpınar, Siverek'te seçimde AK Parti'nin rekor kırması için çalıştıklarını söyledi.

Gülpınar, "Şanlıurfa ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz. Mevcut sorunların çözümü için dün olduğu gibi yarında takipçisi olup çözüme kavuşmasını ve projelerin hayata geçirilmesini sağlayacağız" dedi.

ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Arkan, Hilvan kırsal mahallelerinde seçim çalışlarını sürdürüyor. AK aday Arkan, 1 Kasım seçimleri sonrasında istikrarın yeniden sağlanacağını söyledi.

Arkan, burada sırasıyla Keçiağzı, Geçitağzı, Çimdeli, Korgun, Argaç, Korkutlu, Nasrettin, Beceli mahallelerini gezerek, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Arkan, "Hilvan'ın malumunuz kırsal mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Gezmeyeceğimiz köy kalmayacak, sıkmayacağımız el kalmayacak. Bugün hasta ziyaretlerine gittik, taziyelere geldik, hac vazifelerini yerine getiren hacılarımızı ziyaret ettik hayır dualarını aldık. Milletimizin bize karşı teveccühü gayet iyi. Milletimizin bize verdiği destek çok iyi. Allah hepsinden razı olsun. Sorunları yerinde dinliyoruz. Acil yapılması gerekenlere anında cevap veriyoruz. Uzun vadede de inşallah bütün sorunları çözeceğiz" dedi.

CEVHERİ VİRANŞEHİR'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ise Viranşehir'de seçim çalışmalarına devam ediyor.

Cevheri, gezileri sırasında Ankara'daki patlama ile ilgili olarak "Giden her can bizim canımız. Yaralanan her can bizim canımız. İnsan bizim için çok önemli çünkü kainatı küçültürseniz insan olur, insanı büyütürseniz kainat olur. İnsanların bir ideoloji uğruna bu kadar insanı nasıl öldürebildiğini akıllara sığdırmak mümkün değil. Çünkü bütün ideolojilerin amacı insanı yaşatmak olmalıdır. Şeyh Edebali'nin dediği gibi 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın'. Eğer bir ideoloji insanı yaşatmıyor ve öldürüyorsa, bu insana yapılmış en büyük kötülüktür. Ülkemizin bir an önce huzura ve barışa kavuşması gerekiyor" dedi.

ÖZCAN DA VİRANŞEHİR'DE

Harran, Akçakale ve Eyyübiye'nin ardından Viranşehir ilçe merkezinde de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti adayı Halil Özcan da 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi.

Özcan, temasları ile ilgili "Gerek merkezlerdeki ve gerekse kırsaldaki tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere iletilen sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra yapılacak yatırımlarla bu sorunları çözmeye çalışacağız. İnşallah seçim sonrası tek başına iktidar olarak yeniden AK yolumuza devam edeceğiz" dedi.

YILMAZTEKİN EYYÜBİYE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Kemalettin Yılmaztekin ise seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye'ye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Temaslarını Yenice, Yardımcı, Güzeller, Görenler, Küpeli, Benarlı, Dolutepe, Kubacık, Sağlık, Mamuca mahallelerinde sürdüren Yılmaztekin, bölgede yaşanan sorunların acilen çözüme kavuşturulması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Yılmaztekin, "AK Parti her zaman ekonomik istikrar, kardeşlikten ve huzurdan yana oldu. Ancak bu güzel tablodan rahatsız olan bir takım güçler her anlamda güzel olan tabloyu bozmaya çalıştılar. Bizler 1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi yeniden iktidara getirerek bu oyunu bozmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Seçim Bölgelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement