AK Parti Adayı Bulut, Yörükoğlu Personeli ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Bulut, Yörükoğlu Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Adayı Bulut, Yörükoğlu Personeli ile Kahvaltıda Buluştu

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşları arasında yer alan Yörükoğlu Süt Ürünleri Fabrikası çalışanları eski CEO’ları Cihan Bulut ile kahvaltıda bir araya geldi.

13.03.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşları arasında yer alan Yörükoğlu Süt Ürünleri Fabrikası çalışanları eski CEO'ları Cihan Bulut ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yörükoğlu fabrikasının ortağı olan AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut kahvaltı programına Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ile katıldı. Personelin alkışlarla karşıladığı Cihan Bulut yaptığı konuşmada, "Burada kahvaltı yapmayı özlemişim. Uzun süredir karavanda olamadım.Biz bu işe başladığımızda günlük işlediğimiz süt miktarı 1500-2000 kilogram arasındaydı. Allah'a bin şükür olsun bugün Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasına girdik.Bunu birlikte başardık" dedi. İşlerine haram karıştırmadıklarını, yapılan ürünleri gönül rahatlığı ile çocuklarına yedirdiklerini belirten Bulut, "Burada nasıl hareket ettiysek, halkın malı olan belediyede de aynı davranış içerisinde olacağız" diye konuştu.

Muratpaşa için insan odaklı ve herkese eşit mesafede projeler hazırladıklarını anlatan Bulut, "Kızıltoprak mahallesinden Zeytinköy'e, Etiler Mahallesi'nden Ermenek'e kadar bir çok güzel projeler yaptık.Seçmenlerimize hiçbir zaman yalan söylemedik. Bugüne kadar rakibimiz olan bir parti her dönemde Ermenek Mahallesi'nde demiş ki 'Tapularınız çekmecede, seçimden sonra ben bunları sahiplerine vereceğim'. Şimdi aynısını söylüyor. İnsanlar artık bıkmış. Bizim bir tek amacaımız var. Muratpaşa'da yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek" ifadelerini kullandı.

Bulut, Büyükşehir'de Menderes Türel, Döşemealtı'nda Nurettin Tursun, Aksu'da Halil Şahin, Kepez'de Hakan Tütüncü ve Konyaaltı'nda Remzi Sadi ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını inandıklarını da sözlerine ekledi.

Döşemaltı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise Döşemaltı'nda güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, "İki dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum. Son zamanda hükümet binamızı, belediye binamızı ve kapalı spor salonumuzu yaptık. 25 kilometre bölünmüş yol, 50 kilometre orta refüj, 50 kilometre yağmur suyu drenajı gerçekleştirdik. İnşalah 30 Mart'ta yine ipi göğüsleyen biz olacağız" dedi.

Kahvaltıya Yörükoğlu Fabrikası Genel Müdürü Ali Bulut ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Hayri Kundakçı da hazır katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Bulut, Yörükoğlu Personeli ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement