AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatından Başkan Karakullukçu\'ya Tebrik Ziyareti

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret ederek, gelecek dönem için başarı dileklerini iletti.

16.04.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret ederek, gelecek dönem için başarı dileklerini iletti.

Ziyarette, AK Parti Arifiye İlçe Teşkilat Başkanı Ethem Çınar ve Kadın Kolları Başkanı ve Arifiye Belediyesi Meclis üyesi Elif Çiğdem'de hazır bulundu.

Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ak yaptığı açıklamada, "30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde, AK Parti Tüm Türkiye'de olduğu gibi Sakarya'da tarihi bir başarı kazandı.. Sakarya'da bulunan on yedi Belediye Başkanlığının tamamını AK Parti Belediye Başkan adayları kazandı. Milletimiz, ilkemiz üzerinde oynanan onca oyuna ve çevrilen entrikalara prim vermeyerek, güveni, istikrarı seçerek, kendine hizmet edenlere sahip çıktı. Sakarya'da en yüksek oyu ise Arifiye Belediye Başkanı olan Sayın İsmail Karakullukçu arkadaşımız aldı. Yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle kendisinin şahsında tüm ekibini, Ak Parti İlçe Başkanımızı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarı büyük bir başarı, sizler çıtayı çok yüksek bir noktaya taşıdınız. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundasınız. Biz AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı ailesi olarak, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu ise, "Nazik ziyaretiniz nedeniyle Adapazarı İlçe Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ak'a, Yönetim Kurulu üyelerimize, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyelerimize, bu mutlu günlerimizde bizleri yalnız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatından Başkan Karakullukçu'ya Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement