Ak Gençlerden Başkan Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Gençlerden Başkan Dişli'ye Ziyaret

Ak Gençlerden Başkan Dişli\'ye Ziyaret

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü ve Yönetim Kurulu üyeleri , Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

14.04.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adapazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan AK Partili gençler Başkan Dişli'ye çiçek takdim etti. Toplumun can damarı olan gençlerin görevlerinin büyük olduğunu ifade eden Başkan Dişli, "Gençlik bizim için çok önemli. AK Parti gençleri olarak seçimlerde en az büyükler kadar büyük sorumluluk ve zorlu görevler aldınız. Bunun da üstesinden başarı ile gelerek oylarınıza sahip çıktınız. Böylece geleceğimizin emin ellerde olacağını da bize gösterdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü, "Adapazarı gençliği olarak gerek partimiz, gerekse memleketimiz adına hiç durmadan çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Geleceğin bizlere emanet edildiğinin bilinciyle üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmek için mücadele edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Gençlerden Başkan Dişli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement