Ahmet Yaptırmış: "Ak Parti Kazanırsa Millet Kazanır" - Son Dakika
Yerel

Ahmet Yaptırmış: "Ak Parti Kazanırsa Millet Kazanır"

Ahmet Yaptırmış: "Ak Parti Kazanırsa Millet Kazanır"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Yakutiye ilçesinde devam etti.

29.10.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Yakutiye ilçesinde devam etti.

Yoncalık ve Aliravi caddesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, istek ve temennilerini dinleyerek 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimi için destek istedi. Yaptırmış, AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan esnafa ve gençlere yönelik vaatlerini anlattı.

Gezisinde 1 Kasım seçimlerinin öneminde değinen Ahmet Yaptırmış, Türk siyasi tarihinde koalisyon hükümetlerinin ülkeye hiçbir kazanımının olmadığını, bu vesile ile tek parti iktidarlarının her zaman başarı grafiği yakaladığını hatırlattı. Koalisyonun hükümetinin devlete ve millete büyük zarar verdiğini dile getiren Yaptırmış, "Bu açıdan 1 Kasım seçimleri önem arz etmektedir. İnşallah halkımızın tercihiyle AK Partimiz yine tek başına iktidar olarak halkına hizmet etmeye devam edecektir" dedi

Yakutiye'ye bağlı Kırmızıtaş (Kamber)mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ahmet Yaptırmış, AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmetleri anlatıp destek istedi.

Ahmet Yaptırmış yaptığı gezilerde İspir halkının son 13 yılda AK Parti'yi tercih ettiğini hatırlatarak, 1 Kasım seçimlerinde İspir'deki oy oranının artırılması gerektiğini söyledi. Yaptırmış "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok güzel bir Türkiye olacak. Osmanlı dirilmeye başlıyor. Son 13 yıl içinde hızlı büyüme sürecine giren ülkemizin bu hızını kesmek istiyorlar. Bunu gerçekleştirmek için Terörün arkasına sığınmış ulusal devletler var. Yıllardır terör yöntemini kullanmak suretiyle, Türkiye'mizin bölgedeki liderliğini engellemek istiyorlar. Bunu yaparken etnik kimliklerin bölünmesini sağlamak suretiyle yapıyorlar. Bu güne kadar büyük devletimiz buna izin vermedi, bugünden sonrada izin vermeyecek güçtedir" diye konuştu.

Diva-Sen Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan toplantıya katılan Ahmet Yaptırmış'a üyeler İmamların lojman sıkıntısı çektiğini ve her Cami imamına lojman verilmesini talep ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Yaptırmış: 'Ak Parti Kazanırsa Millet Kazanır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement