Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever'den Can Dündar'a Destek - Son Dakika
Güncel

Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever'den Can Dündar'a Destek

Gazeteci Can Dündar'ın MİT TIR'larıyla ilgili yargılandığı davaya 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever de adliyeye gelerek destek oldu.

26.11.2015 20:28  Güncelleme: 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİT TIR'ları soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün davasını çok sayıda gazeteci adliyeye gelerek destek oldu.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYELİKLE SUÇLANIYORLAR

İki gazetecinin "terör örgütüne üye olmak, siyasal ve askeri casusluk, gizli kalması gereken bilgileri açığa çıkarmak" suçlarından hakimlikteki sorgusu devam ederken CHP ve HDP'li vekillerin yanı sıra aralarında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever'in de bulunduğu çok sayıda gazeteci arkadaşı adliyeye akın etti.

SEVER: ÇOK ÜZGÜNÜM

Mahkemenin yapıldığı katta basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Sever üzgün olduğunu belirtti. "Can Dündar'ın isminin terör örgütü üyeliği ve casusluk gibi kavramlara ile yan yana getirmek doğru yaklaşım değil" diyen Sever, "Çok üzgünüm, ülke için üzgünüm. Hukuk devleti adına üzgünüm. Umarım beraat kararı çıkar" dedi.

Gül\'ün Başdanışmanı Ahmet Sever\'den Can Dündar\'a Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever'den Can Dündar'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • ...Erbaa...: BU SOL HAİNLERİ...BURUNLARİNİ SURTE SURTE ADAM EDECEĞİZ MERAK ETMEYİN.... 37 24 Yanıtla
  • çınarcık: Tek tek gideceksiniz bayrak düşmanları 36 23 Yanıtla
  • tello: Adama bak gulun danismani bide buda paralelci can dundara iyi oldu vatan haini 18 24 Yanıtla
  • delikanlı: Ülkeye yazık artık iflah olmaz noktadayız tek çare askeri yönetim darbe 12 24 Yanıtla Damardan girerim: Sesli güldüm ya lâ. . FOSİLLER sizii 93 0
  • ...Erbaa...: HAİNLER HER YERDE.... 25 6 Yanıtla
  • Bilal : Türkün gücünü göreçeksiniz 21 8 Yanıtla
  • sehsuvar: Hoca fena uflemis bunları 17 8 Yanıtla Gerçek: Dikkat et,bunlar biter sonra sıra sana gelir,onlar hapse gitti ya sen 0 0
  • haketti: hiçkimse devletin gizli istihbaratını deşifre edemez ! edersen sonun bu olur. 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çanakkale Cephesi'nde görev yapan gazinin torunu, savaş anılarını yazdığı kitapların gelirini bağışladı
    11:46 Çanakkale Cephesi'nde görev yapan gazinin torunu, savaş anılarını yazdığı kitapların gelirini bağışladı

    Çanakkale Cephesi'nde sıhhiye çavuşu olarak görev yapan gazi Ömer Harmanda'nın torunu emekli öğretmen, dedesinin savaş anılarını yazdığı üç kitabının gelirini Mehmetçik Vakfına ve depremzedelere bağışladı. Burdur'da yaşayan 64 yaşındaki Neriman Şimşek Mıhladız, dedesinin cephedeki anılarından ilham alarak 'Pelit Ekmeği', 'Mısır Ekmeği' ve 'Buğday Ekmeği' adını verdiği üç roman yazdı.

  • Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor
    11:46 Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor

    Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic, yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek. Orsic'in performansı, kulübün transfer politikasında da etkili olacak.

  • Balya'da Kadın İstihdamına Destek: Doğal ve Organik Ürünler Üretiliyor
    11:45 Balya'da Kadın İstihdamına Destek: Doğal ve Organik Ürünler Üretiliyor

    Balıkesir'in Balya ilçesinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle kurulan kooperatif, doğal ve organik ürünler üreterek kadın istihdamına katkı sağlıyor. Dörtyol Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin hayata geçirdiği proje kapsamında atıl bir bina restore edilerek üretim ve satış ofisi olarak kullanılmaya başlandı. Üretim yapan çiftçilere ve kadınlara eğitimler verilerek birçok ürünün pazarlanmasına başlandı. Ayrıca bölgede yetişen ve yüksek gelir sağlayan badalan fasulyesi için çalışmalara başlandı. Bu projelerle kadınlar hem üretim yaparak hem de diğer kadınlara örnek oluyor.

  • Çorum'da Uyuşturucu Nakli Yapan 2 Kişi Yakalandı
    11:44 Çorum'da Uyuşturucu Nakli Yapan 2 Kişi Yakalandı

    Çorum'da uyuşturucu nakli yaptığı belirlenen 2 kişi polis ekiplerince yakalandı. Zanlılara ait araçta yapılan aramada 2 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Vali Zülkif Dağlı, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

  • Erzurum, Faydalı Model Başvurularında 14. Sırada
    11:44 Erzurum, Faydalı Model Başvurularında 14. Sırada

    TÜRKPATENT'in Şubat ayı verilerine göre Erzurum, bu yılın ilk iki ayında toplamda 2 faydalı model başvurusu gerçekleştirdi. İl, bölge illeri içinde Elazığ'ın ardından 2., ülke genelinde ise 14. sırayı aldı. Doğu Anadolu Bölgesi'nden ise sadece 4 il faydalı model başvurusu yaptı.

  • Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, şehit aileleri ve gaziler için iftar programına katıldı
    11:44 Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, şehit aileleri ve gaziler için iftar programına katıldı

    Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kızılkaya, birlik ve dayanışma mesajları vererek, şehitlere ve gazilere minnet borçlu olduklarını belirtti. Programa, askeri ve sivil yetkililer, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

  • Çakarlı konvoyla gündeme gelen muhtardan açıklama: 'Araçlar bana ait değil'
    11:43 Çakarlı konvoyla gündeme gelen muhtardan açıklama: 'Araçlar bana ait değil'

    Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Şükrü Aydemir, çakarlı lüks araçlarla yaptığı konvoyla gündeme gelmesi üzerine açıklama yaptı. Aydemir, çakarlı araçların kendisine ait olmadığını ve bununla ilgili olarak zor durumda bırakılmak istendiğini belirtti. Muhtar, hizmetleriyle anılmak istediğini vurguladı.

  • Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi
    11:41 Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi

    Afyonkarahisar'da polis tarafından yakalanan 9 düzensiz göçmen, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra İzmir Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmeleri bekleniyor.

  • Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güvenlik Mahallesi'nde iftar düzenledi
    11:41 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güvenlik Mahallesi'nde iftar düzenledi

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güvenlik Mahallesi'nde düzenlenen iftarda belediye başkanlığı görevini kutsal ve mübarek bir nöbet olarak gördüğünü söyleyerek, bu görevi kendisine veren Muratpaşalılara teşekkür etti.


Advertisement