Ahmet Nur Çebi "Şampiyon Olunacak ve Bunun İçin Ne Yapılması Gerekiyorsa Yapılacak" - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi "Şampiyon Olunacak ve Bunun İçin Ne Yapılması Gerekiyorsa Yapılacak"

Ahmet Nur Çebi "Şampiyon Olunacak ve Bunun İçin Ne Yapılması Gerekiyorsa Yapılacak"

Siyah beyazlıların 2. başkanı Ahmet Nur Çebi, Hırvat hocanın kötü oyun için tedbir alacağına inandığını belirtip “Oyuncular mali sorun yaşamıyor.

29.09.2014 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig’de Eskişehir karşısında öne geçmesine rağmen Olimpiyat Stadı’nda beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta yönetim, teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcularla bir araya geldi. Siyah beyazlıların 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, kaybedilen puanların telafi edileceğine inandığını belirtip “Bilic, takımın son halini mutlaka görüp analizini yapmıştır. Böylesi kötü oyun için tedbirini alacaktır. Takımın her geçen gün performansının yukarı çıkması gerekir, ancak durağanlık yaşıyoruz” yorumunu yaptı.

Hırvat çalıştırıcının sorunlara en kısa sürede çözüm bulacağına inandıklarının altını çizen Çebi “Ben ve arkadaşlarım yapması gerekeni fazlasıyla yapıyoruz. İstenilen transferleri gerçekleştirdik. Oyuncular mali sorun yaşamıyor. Ara transfer döneminde de ne ihtiyaç varsa onu da kapatacağız. Hedefimiz şampiyon olmak herkes üstüne düşeni yapmak zorunda. Şampiyon olunacak ve bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak” dedi.

Olimpiyat Stadı’nın hem ulaşım hem de zemin anlamında kötü olduğunu vurgulayan Çebi “Bu nedenlerle taraftarımızla maalesef buluşamıyoruz. Bu da kendi iç saha avantajımızı ortadan kaldırıyor. Stad bitene kadar bu sıkıntıyı yaşamak durumundayız. Bence Olimpiyat Stadı deplasman ve biz deplasmanlardan 4 maçta 8 puan çıkarttık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi 'Şampiyon Olunacak ve Bunun İçin Ne Yapılması Gerekiyorsa Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement