Ahmet Nur Çebi: Ronaldinho İle Görüşmedik - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi: Ronaldinho İle Görüşmedik

Ahmet Nur Çebi: Ronaldinho İle Görüşmedik

Beşiktaş Asbaşkanı Nur Çebi, "Ronaldinho Beşiktaş'a geliyor" haberlerini yalanladı, "Yok öyle bir şey, bu haberler nerden çıkıyor bilmiyorum." dedi.

31.01.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda kulübü Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atılırken, Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, Akşam'a konuştu.

"BEŞİKTAŞ'LA MASAYA OTURACAK"

Brezilyalı futbolcunun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edilirken, Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil ile görüşen Ronaldinho'nun ağabeyi Roberto Assis'in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği ve Beşiktaş ile yeniden masaya oturacağı öne sürüldü.

"ASSIS BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ"

Çin ve Dubai'den gelen teklifleri reddeden Ronaldinho'nun, kendisini büyük bir kararlılıkla transfer etmek isteyen Beşiktaş'a "evet" diyeceği, Assis'in, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi ile dün gece boyunca telefon trafiği yaşadığı, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı hafta başı Türkiye'ye getireceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelme olasılığı ile ilgili haberleri yalanladı. Çebi, Assis ile aralarında iddia edildiği gibi bir telefon görüşmesi olmadığını belirterek, "Yok öyle bir şey...Bu haberler nerden çıkıyor anlamadım gitti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi: Ronaldinho İle Görüşmedik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement