Ahmet Hakan: Kızmazsa Devlet Bey'e İki Soru Yönelteceğim - Son Dakika
Güncel

Ahmet Hakan: Kızmazsa Devlet Bey'e İki Soru Yönelteceğim

Ahmet Hakan: Kızmazsa Devlet Bey\'e İki Soru Yönelteceğim

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, seçim sonrası koalisyona kapıyı kapatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iki soru sordu.

29.06.2015 08:50  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon arayışlarına mesafe koyan ve seçim sonrası sert mesajlarıyla gündemde.

"Bize ana muhalefet görevi verildi." diyen ve erken seçim için tarih veren Bahçeli tartışmaların merkezinde. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugün kaleme aldığı "Kızmazsa Devlet Bey'e iki soru soracağım" başlıklı köşe yazısında MHP Lideri Bahçeli'ye iki soru yöneltti.

İşte Ahmet Hakan'ın Bahçeli'ye yönelttiği iki soru;

SORU BİR: Eğer "Çözüm Süreci", sizin dediğiniz gibi bir çözülme ve ihanet süreciyse... Neden çıkıp da "AK Parti ile HDP koalisyon kursun" diyorsunuz... Bu ikisi koalisyon kurarsa... Çözülme ve ihanetin hızı daha da artmaz mı? Memleketini seven, milliyetçi bir lider, kendi açısından en kötü senaryoyu milletine reva görür mü? Çözülme ve ihanet diye nitelendirdiği bir sürecin önünü açmak yerine, böyle bir sürecin önüne geçmeye çalışmaz mı?
Nedir bu işin izahı?

SORU İKİ: " Saray'la görüşen bir MHP'li varmış, onu arıyorum, tespit edersem partiden atacağım" diye açıklamalar yapıyorsunuz. Hakikaten de varsa böyle bir MHP'li... Ve bu MHP'liyi tespit edip partiden atarsanız... Partinizin milletvekili sayısı 79'a düşecektir... Bu durumda "ana muhalefet partisi" olma durumu, ismini bile telaffuz etmek istemediğiniz partiye geçmiş olmaz mı? HDP'yi ana muhalefet haline getirecek de olsa... O MHP'liyi partiden atar mısınız? Bunu yapar mısınız gerçekten?

Son Dakika Güncel Ahmet Hakan: Kızmazsa Devlet Bey'e İki Soru Yönelteceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (116)

  • selocan: Lan ne türklüğü padişah anneleri türk değil vezirler bürokrasi yönetim türk değil türk göçebe çobanlarosmanlının hayati unsurları türk değildir.Bu hayal aleminden uyanın artık tarih okuyun. 104 47 Yanıtla
  • selocan: Mhp kandan oy topluyor barış sürecini istermi?Kaç seçim kaybettiği halde bahçeli koltuğu bırakıp gidermi uyanın artık hakkımızı sandıkta aldık ve alacaz.Kavga dönemi hdp için bitmiştir.Barış içinde mecliste sorunları cözeceğiz.mhp ye bizden ekmek çıkmaz silinip gideceksiniz 91 56 Yanıtla
  • İşçi: Bana bugune kadar MHp denilen partinin bu ulkedeki hangi sorunu cozdugunu soyleyin 1 numaralai Mhp li olacam söz veriyorum.. 73 58 Yanıtla
  • Bozkurt: Ölene kadar MHP la 1oy çıksa bile MHP ne olursa olsun yinede MHP 31 26 Yanıtla
  • Antepli: mhp nonoş partisi 12 37 Yanıtla
  • uzak bey: Ahmet hakan sen erbakan kuyrugu iken nasil dogan kuklasi oldun ....sen o devlet bahceli.nin tirnagi olamassinki soru sorabilesin 28 20 Yanıtla
  • Bozkurt: Ölene kadar MHP la1oy çıksa bile MHP ne olursa olsun yinede MHP ister bahçeli ister bi başkası yinede MHP 18 28 Yanıtla
  • Mehmet: Koltuk için vatanını satar bunlar. Dünya umurunda değil. Olsa ne fayda o hesapları yapabilecek kapasite varmı. Yakında taş devrinden kalma birileri bizi yönetmeye gelecek. 46 0 Yanıtla
  • Antepli: mhp çaycı partisi 8 33 Yanıtla
  • mavi: Ahmet hakan seni kutluyorum ne guzel yazmissiniz 34 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • 50 bin liralık drift kamerada
    22:01 50 bin liralık drift kamerada

    Mersin'de drift atan bir sürücü güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi, ehliyetsiz, sigortasız ve muayenesiz olduğu belirlendi. Sürücüye 50 bin 541 TL ceza kesildi, araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
    21:53 Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, E.D. yönetimindeki otomobil refüje çarparak şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan R.Ö.D. hayatını kaybederken, sürücü ve İ.G. ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.


Advertisement