Ahırda Boğaların Saldırdığı Bakıcı Öldü - Son Dakika
Güncel

Ahırda Boğaların Saldırdığı Bakıcı Öldü

Ahırda Boğaların Saldırdığı Bakıcı Öldü

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde, ahırda damızlık boğaların saldırısına uğrayan akli dengesi bozuk 59 yaşındaki bakıcı Nuh Doğan yaşamını yitirdi.

22.05.2015 16:46  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde kardeşi Mahmut Doğan ile birlikte Fatih Mahallesi'ne ait büyükbaş hayvanların bakıcılığını yapan Nuh Doğan, inekleri bağlamak için ahıra girdi. Bu sırada köylünün ortak malı olarak kullandığı 3 damızlık boğa huysuzlanarak iki kardeşe saldırdı.

ÇENE ALTINA BOYNUZ DARBESİ YEDİ

Çene altına aldığı boynuz darbesi ile Nuh Doğan yere düştü. Boğaların üzerine basarak ezdiği Nuh Doğan olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağabeyini kurtarmaya çalışan Mahmut Doğan da yaralandı. Kaburgalarında kırık oluşan Mahmut Doğan Yıldızeli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bekar olduğu belirtilen Nuh Doğan'ın cansız bedeni ise otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

KIZGIN BOĞALAR SAKİNLEŞTİRELEMEDİ

Olaydan sonra sonra bir türlü sakinleştirilemeyen kızgın boğalar, veteriner tarafından uyuşturucu iğne yardımı ile etkisiz hale getirilerek kesimhaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahırda Boğaların Saldırdığı Bakıcı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cCc: Çobanlar ezilerek ölmesin diye oylar MHP ye :- 1 9 Yanıtla
  • Ali Faysal : Hayret oy reklamı yapmamış dengesizler! 1 5 Yanıtla
  • HÜLYA KIZI ZEHRA,YI SEVEN ADAM ,, DERKI: Akli dengesi bozuk olana böyle bir is verenin akli dengesei de bozuk olmali 6 0 Yanıtla
  • Yemene: Kes lan ak trol 2 4 Yanıtla
  • supertürk: boğalarda bekar olunca çıldırdılar.garip bi olay. 0 0 Yanıtla
  • Metehan: Sacma sapan yorum yapmayin pislikler...Olen kisi benim koylum olenlerden bile siyaset yapiyosunuz utanmaz arlanmazlar...Nuh abi cok iyi insandi Allah mekanini cennet etsin 0 0 Yanıtla

Advertisement