Ağrı Dağı'nda 'Canlı Kalkan' Eylemcisi 4 Kişi Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Ağrı Dağı'nda 'Canlı Kalkan' Eylemcisi 4 Kişi Gözaltında

Ağrı Dağı\'nda \'Canlı Kalkan\' Eylemcisi 4 Kişi Gözaltında

Valiliğin 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan ettiği Ağrı Dağında canlı kalkan eylemine katılan 4 kişi, Doğubayazıt İlçesi'nde jandarma tarafından gözaltına alındı.

17.08.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiliğin 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan ettiği Ağrı Dağında canlı kalkan eylemine katılan 4 kişi, Doğubayazıt İlçesi'nde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Valilik, 2 Ağustos'ta Tendürek ve Ağrı dağlarını 15 gün süreyle 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan etmesinin ardından, DBP ve HDP öncülüğünde bir heyet Ağrı Dağı'nda 6 Ağustos günü çadır kurup canlı kalkan eylemi başlattı. İnsansız hava araçlarının keşif uçuşu yaptığı Ağrı Dağı'ndaki canlı kalkan eyleminden saat 23.00 sıralarında ayrılan ve aralarında Doğubayazıt Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Erişik'in de bulunduğu 4 kişi, ilçe merkezinde Jandarma tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülerek gözaltına alınan Doğubayazıt Belediye Başkan Yardımcısı DBP'li Bülent Erişik, Meya- Der temsilcisi Mehmet Birdal ile Sağlık çalışanları Recep Altındağ, Mehmet Sait Doğan ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Doğubayazıtağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı Dağı'nda 'Canlı Kalkan' Eylemcisi 4 Kişi Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement