Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu

Ağrı\'da Kaçakçılık Operasyonu

Ağrı’da, jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolleri sırasında kaçak sigara, motorin, alkollü içecek, tarihi eser, silah ve kaçak eşya ele geçirildi.

14.09.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolleri sırasında kaçak sigara, motorin, alkollü içecek, tarihi eser, silah ve kaçak eşya ele geçirildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ağrı İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında kaçakçılıkla mücadele kapsamında, merkez ilçe, Eleşkirt, Taşlıçay, Diyadin, Doğubayazıt ve Tutak İlçe Jandarma komutanlıkları sorumluluk bölgesinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri neticesinde, toplam 229 bin 910 paket kaçak sigara, 3 bin 125 litre motorin, 47 litre alkollü içecek, 16 parça tarihi eser, 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği ve 29 adet mühimmatı ile piyasa değeri 1 milyon 900 bin TL olan 1.767.519 adet muhtelif gümrük kaçağı eşya ele geçirilmiştir. Yapılan yol kontrol ve arama faaliyetlerinde Tütün Tespit Köpeği Vakit ile Narkotik ve Psikotrop Madde Arama Köpeği Martı'dan da istifade edilmiştir" denildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement