Ağız ve Diş Sağlığı Haftası - Son Dakika
Yerel

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş, Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Halim Doğrusöz ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesindeki Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

29.11.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş, Tekirdağ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Halim Doğrusöz ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesindeki Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

Gümüştaş, yaptığı açıklamada, ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ziyaretler düzenlediklerini belirterek, "Bizler için çok değerli olan çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla eğlenceli vakit geçirmenin aynı zamanda da Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı konusunda koruyucu tedbirleri kendilerinin alabilmesine katkıda bulunabilmelerini sağlamak amacıyla hastane başhekimimiz ile birlikte farkındalık oluşturmak istedik." dedi.

Ziyaretlerde, öğrencilere Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen diş macunu, diş fırçası ve ağız ve diş sağlığı ilgili broşürlerin dağıtıldığını ifade eden Gümüştaş, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında engellilerin eğitim gördüğü okullarda sağlık taramalarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağız ve Diş Sağlığı Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement