Afyonkarahisar Kom'dan Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik "Bahar Temizliği" - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Kom'dan Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik "Bahar Temizliği"

Afyonkarahisar Kom\'dan Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik "Bahar Temizliği"

Afyonkarahisar’da, sabah saatlerinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen ve yaklaşık 150 polisin katıldığı, narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

26.02.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da, sabah saatlerinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen ve yaklaşık 150 polisin katıldığı, narkotik köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kent genelinde uyuşturucu madde satışı ile mücadele çalışmaları kapsamında kent merkezi ve Sinanpaşa ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına karşı geçtiğimiz Ocak ayında projeli bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda 14 şüpheli şahıs hakkında fiziki ve teknik takip başlatıldı. Sabah saatlerinde kent merkezinde eş zamanlı olarak 14 ev ve 7 iş yerine eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar tamamlandı.

Operasyonla ile Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Saat 06.30'da tüm adreslerde eş zamanlı olarak, 14 ikamet ve 7 işyeri Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliğinin vermiş olduğu arama kararına istinaden aranmış, yapılan aramada 417 gram esrar maddesi, 6 gram kenevir tohumu, 1 adet esrar içmek için kullanılan özel düzenek (bong), 29 adet uyuşturucu (Ecstasy) hap ele geçirilmiştir. Ayrıca 2 adet Makine Kimya Endüstri (MKE) yapımı mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonda toplam 15 şahıs yakalanmış olup soruşturma devam etmektedir."

Gözaltına alınan ve sağlık kontrolüne götürülmek üzere Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılan zanlıların arasında bir kadının da olması dikkatlerden kaçmadı. Zanlılar sağlık kontrolüne midibüs ve minibüslerle götürüldüler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Kom'dan Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik 'Bahar Temizliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement