Afyon'da MHP'liler Konserde Coştu - Son Dakika
Güncel

Afyon'da MHP'liler Konserde Coştu

Afyon\'da MHP\'liler Konserde Coştu

Konserden önce konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, kenti halkla birlikte yönetme sözü verdi.

26.03.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konserden önce konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, kenti halkla birlikte yönetme sözü verdi.

MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konseri yoğun ilgi gördü. Atatürk Spor Salonu'ndaki konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. MHP Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya'nın 30 Mart seçimlerinde başarılı olacağına inandığını söyleyen Yıldızdoğan, Birçok kez Afyonkarahisar'a geldim, Afyon'u hiç böyle görmemiştim dedi. Yeni yetişen gençlerin gerçek sevgiden uzak kaldığını söyleyen Yıldızdoğan, Ben, eşime 3 gün mektup yazdım. 3'üncü günkü mektubumdan sonra bana 'evet' dedi. Şimdiki gençlerimiz, ellerinde bir telefonla, tık tık tık mesaj yazıyor, cevabını tık tık alıyor. Bu sevginin süresi de az oluyor diye konuştu.

'HAK YİYECEKSEM NASİP OLMASIN'

MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ise Afyonkarahisar'ı halkla birlikte yöneteceklerini söyledi. Çetinkaya, Ben içinizden biriyim. Afyon'u baronlarla değil, sizinle yöneteceğim. Eğer Belediye Başkanlığı'nda sizin hakkınızı yiyeceksem, Allah o makamı bize nasip etmesin dedi.

ESKİ AK PARTİLİ BAŞKAN DA KATILDI

'Zafer Gecesi' adı verilen konsere, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Eski MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Telek ile bir önceki dönem Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Belediye Başkanı seçilen Abdullah Kaptan katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyon'da MHP'liler Konserde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • emreyilmaz: En dogrusunu yapmis cok da iyi yapmis fatihde kaptan kadar durust helal olsun afyona suru cobani degil fetih fatihi gelmesi lazim 0 0 Yanıtla

Advertisement