Afganistan'da Misafirhaneye Saldırı: 4 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Afganistan'da Misafirhaneye Saldırı: 4 Ölü, 1 Yaralı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de yabancıların kaldığı bir misafirhaneye düzenlenen saldırıda 4 saldırgan öldürüldü, bir kişi de yaralandı.

19.11.2014 22:45  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afganistan'da misafirhaneye saldırı- Kabil'de yabancıların kaldığı bir misafirhaneye düzenlenen saldırıda 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandıKABİL (AA) - Afganistan'ın başkenti Kabil'de yabancıların kaldığı bir misafirhaneye düzenlenen saldırıda 4 saldırgan öldürüldü, 1 kişi de yaralandı.İçişleri Bakan Yardımcısı Eyub Salangi, olay yerinde yaptığı açıklamada başkentin Kabilbay bölgesinde yabancıların kaldığı "Green Village" isimli misafirhaneye düzenlenen saldırında 4 saldırganın öldürüldüğünü 1 kişinin de yaralandığını kaydetti.Salangi, "Saldırganlardan biri bomba yüklü aracını misafirhanenin girişinde patlattı, 3 saldırgan da güvenlik güçleri ile çatışmaya girdi. Yaklaşık yarım saat devam eden çatışmada, saldırganlar etkisiz hale getirildi" dedi.Görgü tanıkları ise olayda 4 yabancı vatandaşın yaralandığını ve bölgedeki NATO güçlerinin hastanesine kaldırıldığını belirtti.Saldırının ardından özel hareket güçleri dahil çok sayıda asker olay yerine sevk edilirken, bölgede yoğun güvenlik önlemleri alındı.Saldırıyı üstlenen Taliban Sözcüsü Zabiullah Mucahid, olayda çok sayıda yabancı vatandaşın öldürüldüğünü iddia etti. -Afganistan'da misafirhaneye saldırı-Kabil

Afganistan\'da Misafirhaneye Saldırı: 4 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afganistan'da Misafirhaneye Saldırı: 4 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:15 Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'da Muratpaşa Mahallesi'ndeki bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği ve satılacağı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 adet A4 kağıdına emdirilmiş sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı. Ele geçirilen A4'ün, kullanım adedi olarak Antalya'da bugüne kadar ele geçirilen yüksek miktar olduğu belirtildi.

  • Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı
    14:14 Erzincan'da uyuşturucu ticareti yapan zanlılardan biri tutuklandı

    Erzincan'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan K.E. ve M.D. isimli zanlılardan M.D. tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmada zanlıların araç ve ikametinde 285 sentetik ecza maddesi ele geçirdi.

  • Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    14:14 Şanlıurfa'da dereye kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, dereyi geçerken yükselen suya kapılıp kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları 7. gününde de devam ediyor. AFAD ekipleri ve bölgedeki vatandaşlar, su altında ve su yüzeyinde arama yaparak çocuğu bulmaya çalışıyor. Çalışmalar, Mardin il sınırında yoğunlaştırıldı.

  • Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:14 Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler, seçim günü yapılacak işlemler ve riskli durumlar değerlendirildi. Vali Makas, toplantıda her türlü tedbirin alındığını belirterek, sonuçların Kırıkkale ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Adıyaman'da Evlenecek Gençlere Destek Projesi Başladı
    14:13 Adıyaman'da Evlenecek Gençlere Destek Projesi Başladı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Adıyaman'da hayata geçirilen 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi' projesi kapsamında, genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı. Proje ile evlenmeyi planlayan çiftlere ekonomik, psikolojik ve sosyal destekler sunulacak. Başvurusu onaylanan çiftlere faizsiz kredi verilecek ve eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlanacak. Proje kapsamında Adıyaman'da 24 çiftin başvurusu onaylandı.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    BYD Louwman'ın Genel Müdürü Lucas Van Schijndel, Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısının son üç yılda beş kat arttığını belirtti. BYD'nin hızlı ilerleyişi ve Avrupa'da fabrika açma planlarıyla birlikte yeni enerjili araçların Avrupa pazarında önemli bir rakip olarak konumlandığını vurgulayan Van Schijndel, Avrupa'nın elektrifikasyona geçme planları nedeniyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceğe sahip olduğunu ifade etti.

  • Diyarbakır'da okulda temizlik malzemesinden etkilenen 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı
    14:12 Diyarbakır'da okulda temizlik malzemesinden etkilenen 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı

    Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bulunan Şehit Üsteğmen Fehmi Taşkın Ortaokulu'nda 6. sınıf öğrencilerinden 12'si, temizlik malzemesinden etkilenerek zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin şikayetleri üzerine okula sağlık ekipleri sevk edildi ve 12 öğrenci tedavi altına alındı.


Advertisement