Aesob, İlçe Odalarının Başkan ve Yönetimlerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Aesob, İlçe Odalarının Başkan ve Yönetimlerine İftar Yemeği Verdi

Aesob, İlçe Odalarının Başkan ve Yönetimlerine İftar Yemeği Verdi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, doğu ilçelerindeki odaların başkan ve yönetimlerine Alanya Dim Çayı’nda iftar yemeği verdi.

01.07.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, doğu ilçelerindeki odaların başkan ve yönetimlerine Alanya Dim Çayı'nda iftar yemeği verdi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, doğu ilçelerindeki odaların başkan ve yönetimlerine iftar yemeği verdi. Alanya Dim Çayı'nda düzenlenen iftar yemeğine, AESOB Yönetimi ile birlikte Serik, Manavgat, Akseki, Gazipaşa ve Alanya'daki oda başkanları, personel ve yönetimleri katıldı.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, turizmin bu yıl çok kötü geçtiğini, esnafın fazla borçlanmaması ve temkinli davranması gerektiğini söyledi. Ramazanın birlik beraberlik ve dayanışmayı artırdığını ifade eden Sevimçok, AESOB olarak geleneksel hale getirdikleri iftar buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.

AESOB tarafından düzenlenen iftar yemeğine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katılarak, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'la Alanya esnafı ve turizm hakkında sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aesob, İlçe Odalarının Başkan ve Yönetimlerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement