Adnan Yılmaz İspir ve Pazaryolu'ndaydı - Son Dakika
Yerel

Adnan Yılmaz İspir ve Pazaryolu'ndaydı

Adnan Yılmaz İspir ve Pazaryolu\'ndaydı

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de milletvekili adayı olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İspir ve Pazaryolu ilçelerine ve bağlı köyleri gezdi.

04.05.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de milletvekili adayı olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında İspir ve Pazaryolu ilçelerine ve bağlı köyleri gezdi. Ziyaretlerde vatandaşlar Yılmaz'a karşı yakın ilgi gösterirken, Yılmaz 9 seçimde olduğu gibi 10'uncu seçimlerinde de Erzurumluların desteğini alarak zafere imza atacaklarını söyledi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz beraberinde Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak İspir İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Daha sonra beraberin İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya ve Belediye Başkanı Osman Çakır ile birlikte sırasıyla Armutlu, Koç, Irmak, Duru ve Çiçekli Mahallelerini ziyaret etti.

KÖY KÖY DOLAŞARAK İCRAATLERİ ANLATTI

Köy odalarında vatandaşlarla bir araya gelen Adnan Yılmaz ve beraberindekiler Ak Parti olarak İspir ilçesi başta olmak üzere Erzurum ve Türkiye genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köy halkının yakın ilgi gösterdiği Yılmaz, Vatandaşlardan 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için destek istedi.

"ARTIK HALKIN SORUNLARINA KULAK VEREN TÖNETİCİLER VAR"

Ak Parti olarak iktidara gedikleri günden beri toplumun her kesimini kucaklayacak bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Yılmaz, konuşmasına söyle devam etti: "Bundan sonraki süreçte atılacak anayasal ve sosyal adımlarla toplumun refah seviyesini daha da yükseklere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye bir dönem halktan kopuk, memleketten bihaber idarecilerle yönetiliyordu. Bugün ülkenin başında çok şükür halkın içinden gelen, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve en önemlisi de halka kulak veren idareciler var. Erzurum bugüne kadar bizi yalnız bırakmadı. İnşallah bundan böylede bırakmayacak."

İSPİR'İN ARDINDAN PAZARYOLU'NA GEÇTİ

Yılmaz ve beraberindekiler İspir'in ardından Pazaryolu ilçesine geçti. İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Yılmaz ilk olarak Süleymanbağı mahallemizde çıkan yangında evlerini kaybeden aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

"MİLLETİMİZ, MUHALEFETE CEVABINI 7 HAZİRAN'DA VERECEK"

Yılmaz daha sonra Sergenkaya, Korkut, Güneysu ve Laleli mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ülkede yapılan önemli yatırımları baltalamak için muhalefetin ciddi bir yarış içerisinde olduğu belirten Yılmaz, bugüne kadar Ak Parti olarak girdikleri 9 seçimden zaferle çıktıklarını milletin desteğinin getireceği 10'uncu zaferle de muhalefete gereken cevabı vereceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adnan Yılmaz İspir ve Pazaryolu'ndaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement