Adapazarı'nda 10 Günde 5 Mahalleye 14 Kilometrelik Asfalt - Son Dakika
Yerel

Adapazarı'nda 10 Günde 5 Mahalleye 14 Kilometrelik Asfalt

Adapazarı\'nda 10 Günde 5 Mahalleye 14 Kilometrelik Asfalt

Adapazarı Belediyesi’nin yaz ayının gelmesiyle start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 5 mahalleye 10 gün içerisinde 14 kilometrelik asfalt çalışması yapıldığını söyledi.

05.08.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi'nin yaz ayının gelmesiyle start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen 5 mahalleye 10 gün içerisinde 14 kilometrelik asfalt çalışması yapıldığını söyledi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Poyrazlar, Demirbey, Kömürlük, Göktepe ve Harmantepe mahallerinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yaz ayının gelmesi ile birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 5 mahallede yapılan asfalt çalışmasıyla Poyrazlar, Demirbey, Kömürlük, Göktepe ve Harmantepe mahallerinde çalışmalarını bitiren Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları mahalle sakinlerinden büyük takdir topladı.

Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenmesinin yanı sıra mahalle sakinleriyle bol bol sohbet eden Başkan Dişli, "Adapazarı'mızda hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak" dedi. Poyrazlar, Demirbey, Kömürlük, Göktepe ve Harmantepe mahallerine toplamda 13 bin 700 ton asfalt atılarak 14 kilometre asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Süleyman Dişli, "Çalışmaların planlı ve hızlı ilerlediğini belirtti. Vatandaşların yoğun ilgisi ve takdirini gördüklerini kaydeden Başkan Dişli, "Hayalimizdeki şehir Adapazarı için canla başla çalışıyoruz. Amacımız yeni mahalle olan köylerimize şehir konforunu aratmamak. Şehir merkezinde yaptığımız hizmetler neyse bu bölgelerde de aynısını gerçekleştirmek. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan ekiplerimizle adeta kontak kapatmadan çalışıyoruz. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köylerimiz artık şehir merkezi gibi oldu. Yollar sıcak asfalt ile yapıldı. İlçemizin daha güzel ve yaşanılabilir bir yer olması için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Bugün de ekiplerimiz Taşkısığı Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına devam ediyor " dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı'nda 10 Günde 5 Mahalleye 14 Kilometrelik Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement