Adapazarı Belediyesi'nden Coşkulu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediyesi'nden Coşkulu Sünnet Şöleni

Adapazarı Belediyesi\'nden Coşkulu Sünnet Şöleni

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni oldukça renkli ve coşkulu geçti.

23.08.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni oldukça renkli ve coşkulu geçti. Adapazarı Belediyesi, bu yıl 12. Sini düzenlediği "Geleneksel Sünnet Şöleni" kapsamında 77 çocuğu sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımını attırdı.

Adapazarı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu sene de oldukça renkli ve coşkulu geçti. Adapazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla 77 çocuğun sünnetini yine üstlendi. Kıyafetleri dahil tüm masrafları karşılanan çocuklara eksiksiz bir sünnet töreni de yapıldı.77 çocuğun delikanlılığa ilk adım attığı sünnet şölenine ev sahibi Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'nin yanı sıra, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve çok sayıda aile katıldı. Belediye önünde çocukların neşe kaynağı Kamil Abi'nin çeşitli gösterileriyle neşeli dakikalar geçiren çocuklar; aileleri ve protokol üyelerinin de katıldığı konvoy eşliğinde şehir turu atarak Agora AVM Eğlence Merkezine geçtiler.

Çark Mesire'de gerçekleştirilen özel günde 77 çocuk erkekliğe ilk adım atmanın heyecanını ve onuru yaşadı. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte tek tek hatıra fotoğrafı çektiren minikler ve aileleri Başkan Dişli'ye teşekkür etti. Çocuklar gün boyunca Agora AVM Eğlence Merkezinde yüze yakın oyun grubuyla hoşça vakit geçirdi. Eğlence Merkezindeki doyasıya eğlence sonrası ailelere ve çocuklara Çark Mesire'de kavurma ve pilav ikramında bulunuldu. Kurulan pamuk şeker, allıgüllü ve dondurma standında çocuklara ücretsiz ikramlar yapıldı. Ayrıca sünnet törenine katılan çocuklara spor ayakkabı hediye edildi. Program sonunda sünnet çocukları lunaparka geçerek gece yarısına kadar gönüllerince eğlendiler. Çocuklar Pazartesi'den itibaren özel bir hastanede steril bir ortamda gerçekleştirecek sünnetin ardından evlerine gidecek.

Erkekliğe ilk adımını atan 77 çocuğu kutlayan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Bu özel günün organize edilmesinde katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün; aynı şehirde yaşadığımız, aynı özlemleri, aynı kaygıları birlikte paylaştığımız 77 yavrumuzun yakınlarıyla birlikte, çocuklarımızın ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduk. Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum. Miniklerimiz hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın ilerde damat olduklarını da hep birlikte görmeyi umuyorum. Katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyor, sünnet programımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediyesi'nden Coşkulu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement