Adapazarı Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Adapazarı Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Adapazarı Belediyesi Temmuz ayında başlattığı asfaltlama çalışmaları kapsamında 3 ayda 22 mahalleyi asfalta kavuşturdu.

09.10.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi Temmuz ayında başlattığı asfaltlama çalışmaları kapsamında 3 ayda 22 mahalleyi asfalta kavuşturdu.

Mahalle yollarının daha modern bir görünüme kavuşması için başlatılan çalışma kapsamında ilçe sınırlarında bulunan 22 mahallede asfaltlama çalışması yapıldı. Program dahilinde bulunan 6 mahallede daha çalışmalarına devam edecek olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede kalan mahallerde de çalışmaları tamamlayabilmek için gece gündüz çalışıyor.

Aşırlar Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Adapazarı Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, "Ekiplerimiz Kayrancık ve Karadavutlu Mahalleleri sonrasında Aşırlar Mahallesi'nde çalışmalarına başladı. Mahalle yolları baştan aşağı yenileniyor. Bölgedeki Kavaklı, Alim, Çal Reyhan ve Yaş Sokak'ın asfaltı çalışmaları tamamlandı. Toplam 4 km uzunluğundaki sokaklara yaklaşık 6 bin ton asfalt atıldı. Adapazarı Belediyesi olarak 10 kamyon, 3 silindir, 1 asfalt serme makinesi, 1 greyder ve 1 tanker ile çalışmaları mümkün olduğu ölçüde en kısa sürede tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Özüm, mahalle halkının taleplerini de tek tek not aldı. Mahallere yapılacak en önemli hizmetlerin başında yol, su ve altyapının geldiğini kaydeden Özüm, "Bizde belediye olarak mevcut mahallelerimiz ve bize yeni bağlanan mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarını en kaliteli malzeme kullanarak yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Adapazarı halkı her zaman en iyi hizmete layıktır" diye konuştu.

Ülkenin 10 yıl öncesini hatırladıklarını kaydeden Aşırlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Açıkgöz, "Bu ülke en ufak yağmur yağdığı zaman yolların bozulduğu günleri gördü. Şimdi köy yollarımızda da şehir merkezinde kullanılan asfalt malzemesi kullanılıyor. Çöplerin toplanmadığı günlerden şimdi köylerde bile çöplerin toplandığı günleri yaşıyoruz. Daha önce boş arazilerde taş, toprak ve diken içinde top oynuyorduk. Şimdi boş alanlar halı saha, çocuk parkı ve spor kompleksi olarak değerlendiriliyor. Çocuklar gençler bu güzel hizmetlerden faydalanıyor" ifadelerini kullandı.

Önceden mahallelerinde sadece çakıl atıldığını kaydeden Muhtar Açıkgöz, "Adapazarı Belediyesi sınırlarına bağlanmamızla birlikte mahallemize asfalt atıldı. Başta Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement