Adana'ya Yeni Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Adana'ya Yeni Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

Adana\'ya Yeni Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kente yeni atanan öğretmenleri çiçeklerle karşıladı.

23.09.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kente yeni atanan öğretmenleri çiçeklerle karşıladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, göreve yeni başlayan öğretmenlerin eğitime güç katacağına inandığını dile getirerek, "Bizim gülen yüzümüz, toplumun güler yüzü olacağı için şehrimize yeni atanan öğretmen kardeşlerimizi çiçeklerle karşılamak istedik. Bizim mesleğimiz diğer mesleklerden farklıdır. Gönül zenginliğinin en bol olduğu meslek bu meslektir. Yorulmadan usanmadan, yılmadan ve sevgimizi katarak bu mesleği icra ediyoruz. Siz değerli meslektaşlarımla daha başarılı gençler yetiştireceğimize inanıyorum" diyerek başarılar diledi. Öğretmenler de gençleri en iyi şekilde yetiştirebilmek için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi

Adana'da değişik branşlarda toplam 356 öğretmen atandığı kaydeden Akpınar, "Özel bir birim kurduk. Gelen öğretmenlerimizi otobüs terminalinden alarak müdürlüğümüze getiriyor ve bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz. Bir uyum programından sonra Pazartesi gününden itibaren bütün öğretmenlerimizi görevleri başında görebileceğiz" dedi.

Adana ilinde 3 yıldan bu yana tayin beklediğini ifade eden Mesut Bölme, Merkez Anadolu Meslek Lisesi Endüstri Otomosyon Teknolojileri öğretmeni olarak atandığını söyledi.

İki gündür çok heyecanlandığını belirten Mesut Bölme, "Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. 3 yıl sonra atamamamın gerçekleşmesini kelimelerle ifade edemiyorum. Çok heyecanlıyım. Görevimi en iyi şekilde yapacağım" ifadelerini kullandı.

Karşılama günün anısına fotoğraf çekilmesi ile son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'ya Yeni Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement