Polis Memurundan, Adana Havalimanı'nda Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Polis Memurundan, Adana Havalimanı'nda Sürpriz Evlilik Teklifi

Polis Memurundan, Adana Havalimanı\'nda Sürpriz Evlilik Teklifi

Polis memuru Gökhan Atkan, kız arkadaşı Cansu Erşan'ı Adana Havalimanı'nda, polis arkadaşlarıyla birlikte pankartlar ve çiçekle karşılayarak evlilik teklifi yaptı.

26.04.2015 11:10  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli, polis memuru 25 yaşındaki Gökhan Atkan 3 yıldan bu yana görüştüğü Namık Kemal Üniversitesi 1'nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı 22 yaşındaki Cansu Erşan'ı Adana Havalimanı'nda, kendisine yardımcı olan polislerle birlikte pankartlar ve çiçekle karşılayarak süpriz evlilik teklifi yaptı.

POLİSLER PANKART TUTTU

Polis memuru Gökhan Atkan kendisini ziyarete gelecek olan kız arkadaşını karşılamak için Adana Havalimanı'na gelerek, elinde çiçekle ve pankartlarla 'Gelen yolcu bölümünde' beklemeye başladı. Elindeki çiçekleri gören Havalimanı'nda görevli polis memurları, Atkan'a neden çiçekler ve dövizlerle beklediğini sordu. Atkan, Mersin'de polis memuru olduğunu, kız arkadaşına süpriz evlilik teklifi yapacağını söyledi. Buradaki polis memurlarının da kendisine yardım edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine, uçağın geliş saati beklenmeye başlandı.

POLİS DİZ ÇÖKTÜ

Uçağın inmesi ile birlikte polis memurları ellerinde tuttukları pankartlarla Cansu Erşan'ın salona girmesini bekledi. Erşan'ın alandan salona girdiği anda, polis memuru Gökhan Atkan kız arkadaşının önünde diz çökerek "Benimle evlenir misin?" dedi. Bir süre şaşkınlık içerisinde olduğu yerde bekleyen Erşan, polis memuru olan erkek arkadaşına sarıldı. Salonda bulunanların alkışları arasında yüzüğü takan, Atkan, kız arkadaşı ile birlikte kendisine yardımcı olan, Havalimanı'ndaki polis memuru arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Mersin'e gitmek için, ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Memurundan, Adana Havalimanı'nda Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • ebru: vay vay vay artık polislerde sosyetik oldu.nasıl olmasın.asgari ücretin 3.5 katı maaşı bende alsam bende neşeli olurum.bakıyorumda çevremde de polis arkadaşlarım var.hepsinin neşesi yerinde.eşinde çalışıyosa eve 5 bin 6 bin lira para giriyor.oh..eski bunalım polisler artık pek yok.yeni polisler çok farklı.çokta yakısıklılar maşallah. 4 89 Yanıtla
  • altay: Sen polissin arkadaşım.topluma örnek olun.neden böyle saçma sapan işler yapılıyor. 15 47 Yanıtla
  • Reast: Oylar HDP ye zjdkkdjdjdjjdjdj 0 49 Yanıtla
  • : Gözünün önünde sokakta opusen koklasanar ne oluyo. Evlenme teklifi ahlaksiZliksa diğerleri ne ....kotu ornek bunun neresinde ne aptalsiniz ya vala ....senin bu zihniyetin de kotu ornek ... 38 5 Yanıtla
  • Oğuz Aslan: Sıktınız ha her polis böyle salakça şeylerle evlilik teklifi yapıyor baydınız 1 37 Yanıtla
  • Serdarcan: Aferim cok buyuk bir is yapmis.. Cok da umrumuzdaydi bu sacma sapan ask 2 23 Yanıtla
  • Fatih : Bence izinsiz il dişına çıkdıgı için soruşturma açaçaklar ? 15 8 Yanıtla
  • Demokrat: Adananın havasından suyundan herhalde beyin fonksiyonları farklı çalışıyor 17 5 Yanıtla
  • Türk: Çekemeyen salaklar var burda 14 6 Yanıtla
  • zzz: Millete kötü örnek oldukları doğru bunu gören kızlar hep böyle romantik şeyler bekleyecek 8 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar
    18:27 Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptıkları tespit edildi ve 142 adet hap ele geçirildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar da inceleniyor.

  • Yeniden Refah Partisi: Asılsız haberlere sandıkta cevap verilecek
    18:25 Yeniden Refah Partisi: Asılsız haberlere sandıkta cevap verilecek

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bekin, seçim öncesi çıkan asılsız haberlere sandıkta cevap verileceğini belirtti. Bekin, medyanın partiye eşit yaklaşmadığını ve bazı kamu kurumlarının tarafsızlığını kaybettiğini ifade etti.

  • Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'
    18:25 Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, rakibi Altınok'un çocuklarını KPSS sınavına girmeden istisnai kadroyla memur yapmasını eleştirdi ve mülakat sisteminin hala kaldırılmadığını belirtti. Yavaş, hükümeti değiştirmenin tam zamanı olduğunu söyledi.

  • Fatih Erbakan İstanbul adayını çekmek için 3 şartını tekrarladı
    18:24 Fatih Erbakan İstanbul adayını çekmek için 3 şartını tekrarladı

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antalya'da partisinin mitinginde konuşarak İstanbul adaylarının çekilmesi için 3 şartını tekrarladı.

  • Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı
    18:23 Hatay'da 25 Göçmen Yakalandı, Yakalanan Şahısların Anıları Kameraya Yansıdı

    Hatay'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anı kameraya yansıdı. Yakalanan göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan 2 kişi tutuklandı.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı
    18:23 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler 5 Gün Süreyle Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2 Nisan'dan itibaren 5 gün süreyle kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını duyurdu. Valilik, alınan kararın İl İdaresi Kanunu ve Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na dayandığını belirtti. Yasak kapsamında tüm açık alan etkinlikleri, toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, miting gibi etkinlikler yasaklanmıştır.


Advertisement