Adana Derbisine Doğru - Son Dakika
Spor

Adana Derbisine Doğru

PTT 1. Lig’in 23. haftasında Adana Demirspor ile Adanaspor hafta sonu karşı karşıya gelecek.

04.03.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 23. haftasında Adana Demirspor ile Adanaspor hafta sonu karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlarına, tahriklere kapılmamaları uyarısında bulundu.

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu yaptığı açıklamada, öncelikle geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kayserispor maçında geriye düştükleri anlar da bile desteklerini azaltmayan taraftarlara teşekkür ederek, "Başta oyuncularımız ve teknik heyetimizin, özellikle de siz taraftarlarımızın inancıyla 3-0 geriye düştüğümüz karşılaşmadan puan çıkartarak zor bir işi başardık. Artık her geçen hafta lig daha da zorlaşıyor. Belki de tarihinin en zor 1. Ligi'ni yaşıyoruz. Her takımının her takımı yenebildiği bu ligde biz Adana Demirspor olarak yolumuza emin adımlara ilerliyor, ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

"TAHRİKLERE KAPILMADAN İŞİMİZE BAKALIM"

Pazar günü kendi seyircileri önünde önemli bir maça çıkacaklarını ve ligde iyi konumda olduklarını ifade eden Aydoğan, "Amacımız bu maçı da kayıpsız atlatıp yolumuza devam etmek. Maç günü Adana Demirspor taraftarlarına yakışır şekilde hareket edelim istiyoruz. Sizlerden tek isteğim 90 dakika boyunca sadece takımımıza destek olmanız ve rakip takım taraftarlarıyla münakaşaya girmemeniz. İster istemez rakip takım taraftarları sizi tahrik edecektir, lütfen bu tahriklere kapılmadan sadece işimize bakalım. Unutmayalım ki bizim bundan sonrada iç sahada çok önemli maçlarımız olacak, bu maçlar öncesinde çok dikkatli olup ceza almamamız gerekiyor. Bizim yolumuz Süper Lig yolu. Amacımız 20 yıldır yer alamadığımız ve olmamız gereken yerde olmak. Bir kez daha üstüne basa basa söylüyorum, pazar günü kulaklarımızı tahriklere kapatalım. Adana Demirsporumuz için görmeyelim, duymayalım. Sadece takımımızı düşünelim. Sizlerin de bunu Adana Demirsporumuz için yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Derbisine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement