Adana Demirspor'dan 75. Yıl Sms Kampanyası - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'dan 75. Yıl Sms Kampanyası

Adana Demirspor\'dan 75. Yıl Sms Kampanyası

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü’nün 75. Yıl SMS kampanyasının tanıtım toplantısı Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.

12.11.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü'nün 75. Yıl SMS kampanyasının tanıtım toplantısı Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.

Kulübün genel koordinatörü Ali Yücel, Adana Demirspor'u kurumsallaştırma çalışmaları hakkında sunum yaptı ve ikinci sayısını çıkardıkları Adana Demirspor dergisini tanıttı.

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü ise hala Passolig'i olmayan taraftarların bulunduğunu belirterek, taraftarlara Passolig almaları için çağrıda bulundu.

Sedat Sözlü'nün ağabeyi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de dünyada marka haline gelmiş kulüplerin incelendiği zaman arkasında büyük bütçeler olduğunu ve taraftarın desteğinin önemli olduğunu kaydetti. Taraftarların "Adana, Demirsporludur" dediğini anımsatan başkan Sözlü, bunun gerçekten samimi bir şekilde gösterilmesi için hedefin 1 milyon SMS olduğunu kaydetti. 100 bin kişinin her hafta 1 mesaj göndermesi halinde Adana Demirspor'un Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe olma yolunda çok kısa mesafe kat edeceğini söyleyen Sözlü, "Belki yıllar sonra Real Madrid ve Barcelona gibi bir kulüp olur. Adanamız'a bu yakışır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından aralarında CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in de bulunduğu kent protokolü, cep telefonlarıyla ADS yazıp 1940'a mesaj atarak 5 liralık bağışta bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'dan 75. Yıl Sms Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement