Adana Demirspor, 4 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, 4 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Galatasaray'dan Umut Gündoğan, Fenerbahçe'den Hakan Cinemre ve Erman Taşkın ile Gençlerbirliği'nden Artun Akçakın ile anlaştı.

27.01.2015 18:12  Güncelleme: 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Umut Gündoğan, Hakan Cinemre, Erman Taşkın ve Artun Akçakın ile sözleşme imzaladı.

Mavi-lacivertli takımın kiralık anlaştığı Galatasaray'dan Umut Gündoğan, Fenerbahçe'den Hakan Cinemre ve Erman Taşkın ile Gençlerbirliği'nden Artun Akçakın için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

"MBENGUE ABLAYE İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

Başkan Vekili Ümit Onatça, törende, transfer çalışmaları kapsamında Senegalli oyuncu Vieux Mbengue Ablaye ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, bu futbolcuyla ilgili en kısa sürede mutlu sona ulaşmayı düşündüklerini söyledi.

Transfer konusunda son derece titiz davrandıklarını aktaran Onatça, şunları kaydetti:

"Elimizden geldiğince hem takımın ahengini bozmayacak hem de ihtiyacımız olan futbolcuları almak istiyoruz. Bu konuda hocalarımız çok titiz davranıyor. Almış olmak için futbolcu almayacağız. Bize yakışır oyuncular almak istiyoruz. Yeni transferlerimizin kaliteli, düzgün ve bize yakışan oyuncular olduğunu düşünüyoruz. Bu futbolcular ciddi eksiklerimizi tamamlayacaklar."

Onatça, takımın ligde iyi bir hava yakaladığını şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını bildirerek, şehri daha da hareketlendirecek projeler hazırladıklarını kaydetti.

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Yeni transfer Umut Gündoğan ise transfer sürecinde önceliğinin Süper Lig olduğunu, görüştüğü takımlar bulunduğunu ancak çeşitli nedenlerden dolayı anlaşamadığını söyledi.

PTT 1. Lig'de ise önceliğinin Adana Demirspor olacağı konusunda söz verdiğini aktaran Gündoğan, "Çünkü Adana Demirspor üst sıralarda, şampiyonluğa oynayan genç bir takım. Bu takıma geldim, mutluyum. Şampiyonluk yolunda da önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.

Hakan Cinemre ise Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu aktararak, takımın şampiyonluğa oynadığını, kendisinin de bunun bir parçası olmak istediğini bildirdi.

Erman Taşkın da büyük bir camiaya geldiğini anlatarak, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak istediğini ifade etti.

ARTUN AKÇAKIN: ADANA DEMİRSPOR KISMETİ İKİNCİ YARIYAYMIŞ

Artun Akçakın ise sezon başından buyana Adana Demirspor'a gelmeyi çok istediğini ancak olmadığını anlatarak, "Kısmet ikinci yarıyaymış. Futbolcusuyla teknik ekibiyle çok iyi bir takıma geldiğime inanıyorum. Atacağım gollerle inşallah sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından futbolcular sözleşmeyi imzaladı.

Törene Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Ertuğrul Doğaner ve Hukuk İşleri Sorumlusu Demet Ertem de katıldı. - Adana

Adana Demirspor, 4 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, 4 Futbolcuyla Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • metin kartal: Harika bir taraftar gurubunuz var tekrikler 11 1 Yanıtla
  • SATIŞ BAŞLAR: fazla heyecanlanmayın 3-4 maç sonrasatışla başlar merak etmeyin tors kaplanları lii yine sisin üzerinizde bitirir fazla maceraya gerek varmki sizin özünüzde irlandalılık ruhu var merak etmeyin hevesiniz kursağınızda kalacak sizden hiçbişi olmaz. 3 2 Yanıtla
  • Alp Arslan: Ünal Karaman... Milli Takimla dünya üçüncülüğü, genc milli takimlarda büyük başarilar, Trabzonsporla şampiyonluk... Şimdi sira Demirsporda hocam... Dualar seninle... 5 0 Yanıtla
  • Cemil CİNEMRE: Başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun... 0 0 Yanıtla
  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement