Adana Demirspor'a Moral - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'a Moral

Adana Demirspor\'a Moral

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, deplasmanda Karşıyaka'ya 6-5 yenilen PTT 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'a moral verdi.

08.04.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, deplasmanda Karşıyaka'ya 6-5 yenilen PTT 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'a moral verdi.

Yönetim kurulu ve teknik direktör Ünal Karaman ile bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, daha sonra da mavi lacivertli oyuncularla sohbet etti. Mavi lacivertli takımın 3 puan farkla sıralamada hala 2'nci durumda olduğunu belirten Başkan Sözlü, "Takımı buralara sizler taşıdınız. Bazı yollar aşılırken engellerle karşılaşılabilir. Ancak sizler bu engelleri aşabilecek güçtesiniz. Tüm Adana Demirsporlular ve bizler sizin arkanızdayız ve çok güveniyoruz" dedi.

HEDİYE PAKETLERİNE İSADAMLARINDAN DESTEK

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça, Asbaşkan Emin Yumuşak ve Altyapı Sorumlusu Naci Heybeli'nin görüştüğü işadamları İsmet Yıldırım ve Ali Cerit, hediye paketlerinden alarak mavi lacivetli kulübe destek oldu. Yıldırım ve Cerit, ayrıca pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor karşılaşması için Adana Demirspor'a başarılar diledi. - Adana

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement