Adana'da Tükürük Kavgası: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Tükürük Kavgası: 1'i Ağır 3 Yaralı

Adana'da Şevki S., boğazına kaçan çayı tükürerek ayağına sıçrattığı komşusunu pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Kavga sırasında 2 kişi de hafif yaralandı.

21.12.2014 16:28  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Adana'da bir kişi, boğazına kaçan çayı tükürerek ayağına sıçrattığı komşusunu pompalı tüfekle vurdu. Kavgada darp edilen 2 kişi de hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İbo Osman Caddesi'nde hırdavatçı dükkanı bulunan Şevki S., arkadaşları Atilla D. ve Muhittin E. ile birlikte kaldırımda oturup çay içmeye başladı. Bir süre sonra Şevki S.'nin boğazına çay kaçınca yola doğru tükürdü. Bu sırada tükürük yoldan geçen yine hırdavatçılık yapan komşusu Cafer M.'nin ayağına sıçradı.
POMPALI TÜFEKLE VURDU

Cafer M. sinirlenerek küfür edince komşular arasında kavga çıktı. Cafer M., Şevki S.'nin arkadaşlarını sandalye ile darp etti. Şevki S. de dükkandan pompalı tüfeğini getirip Cafer M.'yi bacak ve ayaklarından vurdu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Şevki S.'yi gözaltına aldı.

1'İ AĞIR, 3 KİŞİ YARALANDI

Yaralanan Cafer M. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırdı. Diğeri hafif yaralı iki kişi de diğer ambulansla hastaneye götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adana\'da Tükürük Kavgası: 1\'i Ağır 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Tükürük Kavgası: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • UZUN: adana dan klasik haberler herzamanki gibi. . 7 3 Yanıtla
  • OLMAMIŞ: o bu değil de polis bu kışın ortasında güneş gözlüğünü neden takmış olabilir! 2 2 Yanıtla
  • sati: Adana da cay içmem gayri 4 0 Yanıtla
  • Cin ali : Olay kavede oluyo kagve dedinmi bos insanlarin yeeiri adires beli zaten akili insanin kavhde ne isi varki bu nrde olursa olsun bura takilan insan larin tavri beli zaten adi yanlis sadece kahve diyecegine isiz gûcduz cahaled yeri ay bacesi yazmalari daha iyi olur du 0 2 Yanıtla
  • demir: Yinemi a.da.na yahu. Cay içerken dikkatli olun adana da 1 1 Yanıtla
  • Zalımağa: Hiişşşt.Adana'ya laf yok beyler...ne olursa olsun güzel şehirdir Adana... 0 2 Yanıtla
  • Yurtdışı : Siz birde kazakistana gelin görün. Adamlar lama gibi, her 10 adımda bir yere tükürüyorlar. Trafikte bile abartmıyorum inanın adam arabanın ya camından tükürüyor yada duragan trafikte kapıyı açıp yola tükürüyor. 0 1 Yanıtla
  • aydın mesutoglu: Vurulan benim babam bilmeden yorum yapmayin karsimizdaki esnaf şevki s. Durduk yere babamin ustune tukuruyo ve agiza alinmicak sekilde kufur ediyo babamda o adama sen ne diyon filan tarzindan cıkışiyo ve bi tokat vuruyor adamda onceden hazirladigi sobanin icerisinden pompali tufegi cikartip sıkıyor bu adam yaptigi yanlisi agir bi sekilde ödicek 1 0 Yanıtla
  • 01: Battal kardeş çok boş konuşmuşsun sen Nerelisin ki Adana'ya laf ediyorsun 0 0 Yanıtla
  • hakanim: eğitim şart eğitim insanlar belaya saniyede bulaşıyor 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement