Adana'da Kültür Sanat - Son Dakika
Yerel

Adana'da Kültür Sanat

Adana Devlet Tiyatrosu, hafta sonu "Yarınlara Geç Kalmadan" ve "Merhaba Hayat" adlı oyunları sahneleyecek.

13.02.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Devlet Tiyatrosu, hafta sonu "Yarınlara Geç Kalmadan" ve  "Merhaba Hayat" adlı oyunları sahneleyecek.

Feyzullah Arslan ve Nermin Ertürkmen'in yazdığı, yönetmenliğini Gökhan Doğan'ın yaptığı tek perdelik oyun "Yarınlara Geç Kalmadan" cumartesi günü saat 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Mekezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Bir çocuğun hayatının bir anda nasıl değiştiğini ve bu değişimde kimlerin, nerede hata yaptığını gözler önüne seren oyunun dekor tasarımı Tansu Liman, kostüm tasarımı Ceren Kahraman, ışık tasarımı Özer Kuşkaya'ya ait.

Oyunun başlıca rollerini Murat Aslan, Özlem Kaya, Yeliz Tekman, Didem Alesoy, Recep Kekil, Dilek Dokumacı, Ozan Sargın, Ömer Bertan, İlhami Özdemir, Meryem Asil, Gülistan Kılınç, Tunahan Çilingir, Selin Erden, Özlem Kılıçaslan, Gürcan Algan, Ercan Uslu ve Vahit Yöney paylaşıyor.

"Merhaba Hayat" çocuklar için perde açacak

Çocuk oyunu "Merhaba Hayat" da pazar günü saat 11.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Azade Küçükaycan'ın yazdığı ve yönettiği oyunun dekor ve giysi tasarımını Candan Güney, ışık tasarımını Hamdi Erkan, müziğini Kemal Günüç, koreografiyi Selçuk Göldere, efekti Kemal Günüç ve Tülay Berna Uğurlar yapıyor.

"Minik ayıcığın" maceralarının anlatıldığı 45 dakikalık tek perdelik oyunda başlıca rolleri Dilek Dokumacu, Ozan Sargın, Didem Alesoy, Ömer Bertan, Recep Kekil ve Özlem Kılıçaslan paylaşıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Kültür Sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement